Radio BalkanFox

Na pragu sedme decenije ima telo boginje! Hale Beri fit liniju duguje najpopularnijoj dijeti na svetu

Hale Beri, nekadašnja Bond devojka i dobitnica Oskara, pleni izgledom gde god se pojavi, a tako je bilo i pre nekoliko večeri u Njujorku, kada je očarala prisutne na premijeri filma „Never Let Go“.

Nosila je haljinu koja joj je istakla figuru – savršenu uprkos činjenici da je na kraju šeste decenije. Hale je rodila i dvoje dece. Međutim, ima dijabetes tipa 2, koji joj je dijagnostikovan u ranim dvadesetim godinama.

Trening

Zdrav život, redovni treninzi, uravnotežena ishrana – to je sastav njene formule za savršen izgled. Kada se pre nekoliko godina pripremala za ulogu MMA borca, besomučno je vežbala, nije izlazila iz teretane. Hale redovno upražnjava i boks jer joj pomaže da se oslobodi stresa i podigne samopouzdanje, ali i jogu, koja joj pomaže da vrati telo u balans i smiri mišiće posle naprezanja.

Foto: profimedia


 

 

Ishrana

Poznata je i kao jedan od najglasnijih zagovornika keto-dijete jer joj je pomogla da dijabetes drži pod kontrolom. Preskače doručak, a umesto njega pije sok od ceđenog limuna, zeleni smuti i buletpruf kafu (poznata i kao keto-kafa, sveža kafa sa puterom i kokosovim uljem). Sledi trening, pa prvi obrok između 12 i 14 časova. Ručak se obično sastoji od piletine sa puno povrća, ili jaja ili ribe. Unos voća je smanjila, posebno onog koje sadrži dosta šećera. Poslednji obrok je oko osam ili devet sati, a nakon toga – post.

Pošto ima dijabetes, šećer je davno izbacila iz ishrane. To joj, kako je priznala, na početku nije bilo lako jer je bila zavisna od slatkiša. Odrekla se i namirnica koje sadrže ugljene hidrate, ne jede pirinač i hleb. Pije mnogo vode i uzima aminokiseline koje regenerišu mišiće.



Doktor upozorava na ove 3 stvari! Mogu vas dovesti do moždanog udara ili paralize (VIDEO)

Zdravlje

Doktor Dejv iz Kalifornije upozorava na tri opasnosti koje mogu dovesti do paralize ili moždanog udara. Njegovi saveti su ključni za mlade ljude koji često nisu svesni rizika koje određene aktivnosti i tretmani nose.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE