Radio BalkanFox

JOVANU JEREMIĆ ISPIPALI OD GLAVE DO PETE U JUTARNJEM PROGRAMU! Voditeljka legla na sto, pa se prepustila!


Jovana Jeremić, voditeljka jutarnjeg programa „Novo jutro“, već duže vreme privlači pažnju javnosti svojim nekonvencionalnim izjavama i ponašanjem u studiju. Svojim poslednjim izletom uživo u programu, Jovana je još jednom izazvala zanimanje gledalaca, ovoga puta masirajući se uživo u studiju.

Jovana Jeremić je iznenadila gledaoce kada je u jednom trenutku legla na sto za masažu u studiju, obukla bade mantil i prepustila se uživanju. Ovo ponašanje je samo jedan u nizu nekonvencionalnih postupaka voditeljke, koji su izazvali različite reakcije kod publike.

Podsećamo, voditeljka Jovana Jeremić privukla je pažnju javnosti svojom romansom sa 15 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara. Njihova veza postala je predmet interesovanja javnosti, a Jovana neretko deli intimne detalje sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Iako se svi pitaju da li je Jovana spremna za drugo dete, voditeljka je jasno poručila da na taj način nijedna žena neće zadržati muškarca i da će to doći kao kruna njihove ljubavi:

– Ja muškarca zadržavam svojom fatalnošu i seksipilnošću, muškarac nikad neće ostati sa ženom zbog deteta, nego zbog partnerstva. Muškarac želi ženu bez koje ne može, a ne želi ženu koja juri njega. E, sad, dete će doći kao kruna ljubavi, e sad… Kada će to biti, to ćemo da vidimo – rekla je voditeljka Jovana Jeremić u intervjuu za Republiku.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE