Radio BalkanFox

KARLEUŠA SLOMLJENA NA KOMADE ZBOG TRAGEDIJE! Slomljena BOLOM prekinula ćutnju, napravila POTEZ koji kida dušu (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša pridružila se brojnim javnim ličnostima koji su apelovali na pomoć za porodice pogođene katastrofalnim poplavama u Bosni i Hercegovini. Ove nepogode, naročito u varošici Jablanici, prouzrokovale su velike ljudske gubitke i ogromnu materijalnu štetu.

Pop zvezda se, naime, oglasila na društvenoj mreži Instagram, izrazivši duboko saosećanje sa stradalima i najavila donaciju kako bi pomogla ugroženima.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša se oglasila nakon poplava u Bosni i Hercegovini

Duboko saosećam sa narodom koji je stradao u BiH! Doniraću novac, a koristim priliku i da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima jer samo zajedno mozemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću – napisala je Karleruša, još jednom pokazavši svoje veliko humanitarno srce.

Inače, pored Jelene, i Marija Šerifović pridružila se brojnim muzičarima koji su otkazali svoje nastupe usled katastrofalnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu. Naime, pevačica je izrazila saosećanje sa stradalima i odlučila da pomeri svoj koncert zakazan za 12. oktobar u Sarajevu, naglašavajući da trenutno nije vreme za muziku dok ljudi pate.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović se oglasila nakon poplava u Bosni i Hercegovini

Nije vreme za pevanje dok neko pati. Zbog strašnih poplava u BiH, odlučila sam da koncert koji je bio zakazan u Sarajevu za 12.oktobar, pomerim za 28. decembar. Razumem sve vas koji ste kupili avio kartu, ili rezervisali hotel, ali želim da apelujem na sve da pomognemo našim ljudima, a za pesmu i radovanje će biti vremena. Svaka kupljena karta za 12.10, važiće za 28.12. A ja… Ja sam tu za sve, pišite mi poruke, daću sve od sebe da pomognem ugroženima u ovoj strašnoj nevolji. Volim vas sve, čuvajte se – bila je jasna Marija. 

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE