Radio BalkanFox

Lekcija Jelisavete Orašanin Teodosić koju zna svaka devojka od stila

Jedan od glavnih modnih trikova popularne glumice je krajnje jednostavan i lako se postiže bez previše ulaganja, a garantuje da ćete ostaviti utisak osobe koja zna šta radi kada je moda u pitanju,

Stil Jelisavete Orašanin Teodosić u bilo kojoj prilici može vam poslužiti kao ideja. Glumica jednostavno ima modu u malom prstu!
Stil Jelisavete Orašanin Teodosić u bilo kojoj prilici može vam poslužiti kao ideja. Glumica jednostavno ima modu u malom prstu!foto: jagodenamagli/Instagram

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić spada u najbolje odevene mlade žene naše javne scene, a tako je bez obzira na priliku!

 

Šetala crvenim tepihom, opuštala se s decom na plaži ili uživala u nekom luskuznom restoranu, njen stil je inspiracija svima koji je prate na Instagramu.


Jelisaveta, koju smo gledali u nekim od najpopularnijih projekata proteklih godina, poput serija „Močvara“, „Dream Team“, „Hotel Beograd“ i „Ubice mog oca“, poseban utisak ostavlja u svakodnevnim modnim kombinacijama.

Statement komadi za efektan izgled

 

Čak i ako nosi najobičnije farmerke ili suknje, glumica izgleda vrlo trendi i skreće pažnju, a njen glavni trik su statement topovi, koji spajaju jednostavanost i ono najsvežije s pista.

 

Uglavnom je reč o majicama s prorezima na neočekivanim mestima…

… krajnje jednostavnim topovima koji imaju upadljiv dezen

… a neretko uz šaru imaju i kroj koji ističe njeno besprekorno izvajano telo!

 

 

Tu je i krop-top, kao pouzdan način da ostavite utisak.

 

Ponekad je decentan izrez koji privlači pogled sve što  je dovoljno, kao na bluzi koju je glumica nosila u nedavnom druženju s prijateljima s klase FDU.

Nije neophodno imati savršeno isklesane trbušnjake kao Jelisaveta i nositi majice s prorezima, već se odličan efekat postiže i običnom majicom koja ima lototip ili naziv brenda.

Da ne pričamo o kakav efekat ima jedan čipkasti korset uz potpuno crne pantalone i sako!

 


U svakom slučaju, statement komadi već nekoliko sezona su nezaobilazni, a s njima je najvažninije poštovati pravilo proporcije: ključ kvalitetnog stilizovanja jeste u tome da najupečatljiviji komad zauzme centralno mesto.

 

Tako ćete napraviti uravnotežen i skladan izgled u odnosu na ostatak stajlinga, a verovatno se ovo najlakše postiže uz pomoć bluza, majica, košulja, krop topova, korseta…

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Orašanin na utakmici

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE