Radio BalkanFox

Posle ljubavnog brodloma, mlada zasijala u mini venčanici

Glumica Ivana Panzalović proslavila se ulogom u „Kursadžijama“ udala se, a mlada je zablistala u mini venčanici.

ivana panzalović

ivana panzalović • Instagram




Ivana se udala za verenika Bojana, a kako mnogi komentarišu on je stariji od nje. Mlada je blistala, kao i mladoženja, a njihov poljubac ispred matičara, je sve oduševio, pa su aplaudirali.

ivana panzalović

ivana panzalović

Ivanin život obeležila je velika trauma koju je doživela kada joj je verenik pucao u glavu.

Ivana se povukla iz javnosti nakon što joj je verenik pucao u glavu, a potom sebi oduzeo život, a mnogo truda i rada na sebi bilo je potrebno da bi se vratila normalnom životu.

ivana panzalović

ivana panzalović

Podsetimo, Ivana je nedavno za „Blic“ otkrila kako je prevazišla traumu.

Razmišljala sam koliko će me pratiti pitanje o nemilom događaju i onda se prirodno nameće da to nije nešto što mogu da negiram, jer, eto desilo se. Ono što mogu jeste da se ne vraćam na te misli i uspevam u tome. U početku je bilo mnogo teško. Imam pre svega divnu porodicu, koja je uvek uz mene, prijatelje koji su mi mnogo pomogli, i večito ću im biti zahvalna. Trebalo je mnogo truda da se skrenu misli i da se oporavim, ali i vremena – ističe glumica i dodaje da je potražila i pomoć stručnog lica:

– Naravno da sam imala i pomoć stručnih lica, u vidu psihoterapije, i to ne treba da bude tabu tema. Takođe, važan izduvni ventil za mene je fizička aktivnost, redovni treninzi, čitala sam knjige, gledala filmove, ali sam vrlo brzo potom i počela da radim. Neke kolege su mi pružile ruku spasa, zvale na projekte, a rad je lek. Žao mi je što se mnogo loših scenarija tog tipa dešava svuda oko nas. Mlade devojke i žene treba da vode računa o sebi u svakom smislu i da budu jako oprezne.

Ivana Panzalović

Ivana Panzalović

Panzalovićeva dodaje da te kobne trenutke svog života nikada neće moći da zaboravi i da će jednostavno morati da živi sa tim.

– Da zaključim, ne mogu gumicom da izbrišem ružne stvari koje su se desile, ali sam naučila da živim sa tim. Danas se recimo mnogo više smejem i mnogo više uživam u svakom trenutku svog života. Teško da ću sebe zateći malodušnom. Dakle, volim svoj život i sa ljubavlju prilazim svemu čime se bavim, kako u poslu, tako i privatno.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE