Radio BalkanFox

Šokantna pojava najvećeg zavodnika šokirala svet! Žene su ludele za inspektorom Horejšijom, danas njegov izgled zgražava (FOTO)

Američka serija „Istražitelji iz Majamija“ osvajala je srca publike od 2002. do 2012. godine, a američki glumac Dejvid Karuso u ulozi Horejšio Kejna postao je sinonim za ovaj kriminalistički hit.

Glumac Dejvid Karuso se proslavio ulogom u seriji „Istražitelji iz Majamija“, a toliko se sjajno uneo u ulogu detektiva da je bio jedan od omiljenih televizijskih likova tog vremena.

Foto: profimedia

Dejvid kao Horešijo

Njegov upečatljivi stil, elegantna odela i prepoznatljiva riđa kosa i dan-danas se pamte. Serija „CSI: Miami“ uživala je veliku popularnost i do kraja desete sezone njen glavni junak, Dejvid Karuzo, zarađivao je 375.000 dolara po snimljenoj epizodi i bio jedan od najplaćenijih glumaca na televiziji.

Nakon završetka serije koja je otkazana 2021. zbog pada gledanosti, Dejvid Karuso se povukao iz glumačkog sveta, a poslednjih godina je gotovo neprepoznatljiv.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije iz 2023. koje su šokirale obožavatelje. Glumac je izgledao znatno drugačije nego u vreme kada je plenio pažnju na malim ekranima.

Umesto besprekornog izgleda, deluje zapuštenije, sa dužom kosom koja je bila jedini preostali podsetnik na njegov bivši imidž.

 

 

– Šta se njemu dogodilo?“

 – Izgleda kao da ima 80 godina – samo su neki od komentara ljudi koji se pitaju šta se dogodilo s nekadašnjim zavodnikom.

Foto: profimedia

Dejvid danas


Da podsetimo, serija „Istražitelji iz Majamija“ otkazana je 2012. zbog pada gledanosti, a Karuso se nakon toga povukao iz javnosti.

Glumac je pre 2023. u javnosti poslednji put viđen 2017. Nakon što je odustao od glume otvorio je umetničku galeriju koja se ubrzo zatvorila. Potom je otvorio radnju sa garderobom u Miamiju.

Dejvid Karuso danas ima 68 godina, živi miran život daleko od svetla reflektora i glamura koji su ga pratili u jeku popularnosti.

Foto: profimedia

Potpuno se zapustio


 



Vanvremenski kaput koji je apsolutni hit sezone! Uklapa se uz sve modne varijante -  morate ga imati u ormaru

Moda i lepota

S dolaskom jeseni, vreme je da osvežite svoj garderober i pripremite se za hladnije dane. Ove sezone, a i svih prethodnih jedan model kaputa izdvaja se kao neprevaziđen i apsolutno se uklapa uz svaki komad garderobe.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE