Radio BalkanFox

Celebrity svijet se trese: ‘Postoji seks snimka P. Diddyja na kojoj je s jako slavnim muškarcem…’

Svakim danom sve je više optužbi na račun pritvorenog repera Seana Combsa (54), poznatijeg kao P. Diddy. Osim što ga se tereti za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna djela vezana uz prostituciju, navodno postoji niz snimki koje pokazuju repera kako sa suradnicima seksualno zlostavlja žrtve, a među njima je, kažu izvori, i video koji je zabilježio Diddyjev odnos sa slavnim muškarcem. 

Izvor je za New York Post rekao da je taj muškarac potresen i da mu je život trenutačno noćna mora, a bit će još gore ako snimka iscuri u javnost. Nije poznato je li muškarac na snimci žrtva seksualnog zlostavljanja ili je u to vrijeme bio odrastao.

– Ovo je izdaja i povreda žrtve te izaziva brojne probleme. Vraćaju mu neke uznemirujuće i loše uspomene. Kao da je bio žrtva prije mnogo godina i sada je ponovno žrtva, tako se osjeća. Ako ova snimka izađe, pratit će ga cijeli život. Bit će na internetu zauvijek – kaže izvor.

P Diddy Hamptons Labor Day Party

Foto: Profimedia

Drugi izvor dodao je da slavni muškarac pokušava ignorirati mogućnost da snimka izađe među ljude te da se moli da sve nestane.

– Ne postoji puno toga što može napraviti ako je video snimljen bez njegovog znanja i ako nekako izađe – kazao je izvor.

Odjel za domovinsku sigurnost ne može potvrditi je li ta snimka jedna od onih koje su zaplijenili s njegovih imanja. Agenti su potvrdili pak da je na snimkama riječ o poznatim osobama te da ih ima više. Snimku je pogledala odvjetnica Ariel Mitchell-Kidd, koja tvrdi da se radi o zaista poznatom muškarcu.

MTV VMA Awards 2023 - Pressroom

Foto: Tammie Arroyo/AFF-USA.com/PRESS

– Nije uopće upitno tko je na videu, sve je jasno – rekla je ona.

Dok Diddy u pritvoru u Brooklynu čeka presudu, povezali su ga i s ubojstvom legendarnog repera Tupaca Shakura 1996. Lani je uhićen Duane ‘Keefe D’ Davis, koji je u obrani rekao da mu je P. Diddy dao milijun dolara da ubije Tupaca.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE