Radio BalkanFox

ANA SEVIĆ HITNO PREKINULA ĆUTNJU! Javno se obratila Darku i Katarini nakon PRINOVE, nije mogla da prećuti (FOTO)

Darko i Katarina Lazić postali su roditelji devojčice kojoj je par dodelio ime Srna, a kako prenose domaći mediji, porođaj je prošao u najboljem redu i mama i beba se osećaju dobro. Nakon što se folkerova majka Branka oglasila povodom ovog srećnog događaja, ćutnju je prekinula i njegova bivša supruga, voditeljka i pevačica Ana Sević.

Naime, Ana je na društvenoj mreži Instagram čestitala bivšem mužu i kolegi, kao i njegovoj novoj partnerki rođenje ćerkice, označivši ih oboje u svojoj radosnoj objavi u rozim tonovima, asocirajući na žensko dete.

Republika

Foto: instagram.com/anasevicofficial

Ana Sević se oglasila nakon što je Darko Lazić dobio treće dete

Dobrodošla, devojčice – napisala je voditeljka muzičkog takmmičenja „Zvezde Granda“ u okviru „storija“ na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Podsećanja radi, iako nije mogao da prisustvuje porođaju zbog zakazanog nastupa na svadbi, Darko Lazić se oglasio i izrazio svoje oduševljenje novim članom porodice.

– Osećam se nikad bolje. Najsrećniji sam čovek na svetu. Ja sam na svirci, vest me zatekla dok sam radio. Ne znam šta više da kažem, jako se lepo osećam – istakao je Lazić, preneo je Alo.

Republika

Foto: instagram.com/katarinalazic_24

Darko i Katarina Lazić dobili ćerku Srnu

Inače, ovo je prvo dete za Katarinu, dok Darko već ima ćerku Lorenu iz braka sa Anom Sević, kao i sina Alekseja iz veze sa Marinom Gagić. Nedavno su Darko i Katarina javno govorili o odnosu sa Darkovom bivšom suprugom, ističući važnost dobrih odnosa radi dobrobiti njihove dece.

– Čujemo se svaki dan i viđamo se jako često – otkrila je Kaća za „Blic“, a Darko je dodao da im je interes njihove ćerke nabitniji:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Darko i Kaća se redovno čuju sa Anom Sević

– Ljudi treba da se ugledaju na nas. Stvarno je jako lepo imati dobro odnos sa bivšom suprugom. Mi se toliko lepo družimo, Lorena je najsrećnije dete na svetu trenutno, nama je to najbitnije. Dete je najbitnije. Zapušili smo usta svima. Šaljemo ispravnu poruku.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE