Radio BalkanFox

„PITAO ME JE DA LI MOŽE DA MI POGLEDA U ŠOLJU, A ONDA MI JE PREDVIDEO NEŠTO ŠTO NIKADA NEĆU ZABORAVITI!“ Dušica Bilkić se prisetila početka ljubavi sa Nedeljkom


U emisiji Pusti brigu, koju vodi Ljiljana Stanišić, gostovao je legendarni pevač Nedeljko Bilkić, poznat po svojim sevdah pesmama i dugogodišnjoj karijeri. Tokom emisije, prikazan je prilog sa njegovom suprugom, Dušicom Bilkić, koja se sa prisećala njihovih početaka i kako je njihova ljubavna priča krenula na jednom koncertu u Domu sindikata. Dušica se nasmejala sećajući se trenutka kada joj je Nedeljko, kroz šalu, „proricao“ budućnost gledajući u šolju kafe.

– Rekao mi je da ću se udati za nekog crnokosog mladića lepog izgleda, a ja sam se oduševila tom šalom i rekla kako bih volela da ga upoznam. Naravno, taj crnokosi mladić je na kraju bio on! – rekla je Dušica kroz osmeh, opisujući kako je njihova veza počela i kako su već više od pet decenija zajedno u braku.

Nakon priloga, voditeljka je zatražila od Nedeljka da ispriča jednu od svojih omiljenih anegdota. Uz prepoznatljiv šarm, Bilkić je otkrio zanimljivu priču iz mladosti.

– Kada sam se spremao da se oženim Dušicom, tetka Radojka ju je upitala: ‘Za koga se udaješ, ćero?’ Kad je čula da je za mene, rekla je: ‘Za onog ludaka? – prisetio se Nedeljko kroz smeh.

– Ali, verujte mi, ona me najviše volela od svih pevača, zbog moje iskrenosti. Nikada nisam znao da taktiziram, uvek sam govorio ono što mislim, i to je to – dodao je pevač, uz osmeh evocirajući uspomene na vreme kada je njegova iskrenost i prirodnost osvajala srca, ne samo njegove supruge, već i publike širom regiona.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE