Radio BalkanFox

Tamara Đurić povećala zadnjicu: Evo kako starleta sada izgleda



Zabava

Tamara Đurić povećala zadnjicu: Evo kako starleta sada izgleda

Starleta Tamara Đurić, ponovo je otišla pod nož, a rezultatima se pohvalila na društvenim mrežama.

Tamara Đurić

Foto: tamarastar89 / Instagram

Tamara Đurić

Tamara Đurić podvrgla se operaciji uvećanja zadnjice metodom doniranja masti, prenose domaći mediji.

Blic preporučuje

Tamara Đurić

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Tamara Đurić

Naime, Tamara nikada nije krila da mnogo ulaže u svoj izgled, a sada je posetila jednog od najboljih plastičnih hirurga u ovom delu Evrope.

– Tamari su smetali komentari da je premršava, pa se odlučila na povećanje zadnjice doniranjem masti. Otišla je kod jednog od najboljih hirurga, što ju je papreno koštalo, a sve s ciljem da joj pozadina bude još bolja, ali da njen struk ostane uzak i ruke tanane. Nije žalila para, a rezultatima je prezadovoljna, što se može videti na snimcima i fotografijama koje svakodnevno deli na društvenim mrežama. Svi su saglasni da sada izgleda još bolje i da je s razlogom mnogi smatraju najatraktivnijom ženom na domaćoj javnoj sceni – kaže dobro obavešten izvor.

Tamara Đurić

Foto: tamarastar89 / Instagram

Tamara Đurić

Inače, Tamara se rezultatima uveliko pohvalila putem svog Instagram naloga, i to fotografijom na kojoj je obnažena. Tom prilikom, Đurićeva je naišla na podeljena mišljenja.

Podsetimo, poput bombe je odjeknula vest da je Tamara Đurić izvadila silikonske implante iz grudi. Ona je o ovom iskustvu ranije govorila za Informer, istakavši da se odlično oseća sa skromnijim dekolteom, međutim, bujne grudi je ipak vratila ponovnom operacijom.

„Imala sam 100 intervencija“

– Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi – rekla je Tamara jednom prilikom za „Informer“.

(Informer)


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE