Radio BalkanFox

Zbog ovoga muškarci PLAČU tokom vrele akcije sa njom!

Naša muzička zvezda Jelena Karleuša sinoć je održala „lajv“ na platformi Jutjub sa Bogdanom Ilićem, koji je poznatiji kao Baka Prase. Ovo uključenje uživo bilo je humanitarnog karaktera, a pevačica je insistirala da sav novac bude uplaćen ugroženima u poplavama koje su zadesile susednu Bosnu i Hercegovinu.

Tokom „lajva“ prečešljali su mnoge teme, a jutjuber je pevačici postavio nekoliko pitanja, koja su se odnosila na intimne odnose. Između ostalog, upitao je Jelenu šta misli o muškarcima koji plaču tokom seksa, kao i da li su joj se takve stvari dešavale. 

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase i Jelena Karleuša

Dešavalo se. Da opišem? Pa da ne može da veruje šta mu se dešava. Da, čak se to jednom desilo, da od plakanja nije mogao… (smeh). Ali isto tako, kontra – kad hoćeš da oteraš frajera od sebe, ovo je savet za sve devojke – treba da se zagledate duboko u njegove oči za vreme ili odmah posle seksa i da počne da vam se trese brada i donja usna i da se rasplačete – ispričala je Jelena, pa priznala da je takve stvari radila:

Radila sam te stvari. Plakala sam posle seksa da bi nestao odmah, zato što su uglavnom bili kod mene u kući. I onda, pali! – dodala je naša zvezda.

Ja ne verujem šta slušam. Oduševljen sam, majke mi. Meni je ovo životni doživljaj. Kraljica – rekao je jutjuber, koji je bio oduševljen Jeleninim gostovanjem u „Lajvu“.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Baka Prase

Karleuša otvorila dušu jutjuberu i publici

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE