Radio BalkanFox

UŠLI SU U JEDNU OD NAJBOGATIJIH ROMSKIH KUĆA U SRBIJI I ZAPANJILI SE! Ono što su tamo zatekli nisu mogli ni da sanjaju, a onda se pred njima pojavila ONA! (VIDEO)


Mnogu su čuli za TV emisiju „Svadba od milion evra“, a najveći broj onih koji sebi mogu da priušte takvu vrstu veselja jesu Romi. Nije tajna da mnoge poznate pevačice jedva čekaju da nastupe upravo na romskim svadbama, budući da je tamo bakšiš najveći, a ambijent krajnje glamurozan.

Romi su poznati kao narod koji voli mnogo da troši na izgradnju i sređivanje kuća, kao i na razne vrste slavlja, a pogoto na svadbe. Takođe, jedva čekaju da im na veseljima zapevaju neka od najzvučnijih imena estrade, dok su im i kuće sređene u najpoznatijim svetskim brendovima. Ono što je zato neizostavno jesu zlato i markirana garderoba sa koje brendovi „vrište“.  

Možda su jedino lavovi ispred kuća prevaziđeni, ali sve drugo nije, pa eto zašto je najnoviji snimak jedne romske kuće privukao veliku pažnju. Pravi naziv za tu građevinu jeste vila, a čim se kroči unutra sve je u mermeru i staklu. Ali ne bilo kakvom mermeru. U pitanju su markirane pločice, većinom brenda Louis Vuitton.

Po samom ulazu pruža se impresivan hodnik sa stepeništem i specijalnim osvetljenjem, kao i mnogobrojne sobe od kojih je svaka tematski urađena. Tu je devojačka soba koju krasu pozlaćeni kraljevski bračni krevet sa baldahinom i impresivnim lusterom, kao i zapanjujuć toaletni stočić za šminkanje. 

Tik do nje je i muška spavaća soba, koja je cela u Chanel motivima, dok ne izostaje ni garderober u kome su fascinatni ormari u kombinaciji stakla i pozlaćenih detalja, dok je i kupatilo poput svemirskog broda. Uprkos tradicionalnosti pojedinih soba i predvorja, koja su opremljena salonskim nameštajem, kuhinja je u suštoj suprotnosti i odlikuje je ultra-moderan stil.

Spoj nespojivog jasan je u jednoj stvari – u kući očigledno živi više ljudi, a svako je birao ono što voli i što je papreno skupo. 

Međutim, primetno je da je ekipa koja je došla da snimi kuću naišla na muk. Naime, većina članova porodice je u inostranstvu, gde rade po ceo dan kako bi sebi mogli da priušte velelepno zdanje smešteno na istoku Srbije, u Negotinu. U kući je bila samo starica, majka vlasnika, koja je jedva čekala da joj neko pokuca na vrata.

Snimak je naišao na veliki broj krajnje podeljenih komentara na TikToku.

– Puna je ovoga Negotinska krajina, da znaš kakve vile su Vlasi dizali, a sela skoro prazna – 

– Prazna gasterbajterska scenografija –

– Razočarana sam! Gde su gipsani lavovi na kapijama? – 

– A gde su ljudi? – 

– Ma gde nađu tolike pare?! – 

– Pomislih tržni centar na prvi pogled – 

– Džabe takva kuća kad je prazna! – 

– Ma ovo je cirkus! – 

– Nek pošalju i meni hiljadu evra – 

– Kad zaradim pare pravim sve isto! – glasile su samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE