Radio BalkanFox

Jana je nova Miss Ličko-senjske županije: ‘Jedva čekam finale!’

Glavni šator manifestacije „Jesen u Lici“ u Gospiću prštao je od ljepote. Održan je izbor Miss Ličko-senjske županije za 30. Miss Hrvatske na kojem je pobijedila prekrasna Jana Biondić, učenica trećeg razreda Opće gimnazije u Senju.

– Od ranog djetinjstva bavila sam se rukometom i plesom, a sada redovito odlazim u teretanu I skijam. U slobodno vrijeme volim šetati, posebno sa svojim psom jer uživam u prirodi. Volim se družiti, putovati i upoznavati nove ljude i njihove kulture. Opuštaju me predivni zalasci sunca u mom gradu, planinarenje i pogled s obronaka Velebita na more, otoke i moj Senj. Energična sam, zaigrana i uvijek spremna na nova učenja i izazove. Jedva čekam finale Miss Hrvatske – izjavila je Jana.

Foto: PR Miss Hrvatske

Njezinom pratiljom izabrana je Maja Majdanac koja će u slučaju spriječenosti nove missice predstavljati ovu županiju u finalu 30.Miss Hrvatske.

 Djevojke su se tijekom natjecanja predstavile žiriju u dizajnerskom izlasku Calico mood i elegantnom izdanju u kojem su odgovarale  na pitanja stručnog ocjenjivačkog suda, vjenčanicama Nikolina wedding store. Pobjednica je osim izravnog plasmana u finale osvojila  tijaru od dragog kamenja Gemstone gallery by Ivana Milun.

Foto: PR Miss Hrvatske

– Izuzetno smo sretni što smo i ove godine dio  tradicijske manifestacije „Jesen u Lici“ i što su Ličko-senjska županija  i gospodin Ernest Petry prihvatili pokroviteljstvo izbora Miss Ličko-senjske županije pa smo nastavili suradnju sa ovom županijom koja je također kroz godine postala prijatelj i partner izbora  Miss Hrvatske za Miss Svijeta. Velika hvala i gradu Gospiću te gradonačelniku Darku Milinović, TZ grada Gospić direktorici Maji Strilić, direktoru TZ Ličko-senjske županije Ivanu Radošević, direktorici TZ općine Plitvička jezera-Josipi Kukuruzović i partneru izbora  Miss Hrvatske- Javnoj ustanovi NP Plitvička jezera i ravnatelju Tomislavu Kovačević – rekla je direktorica izbora Miss Hrvatske  Iva Loparić Kontek. Program je Davor Garić, a nastupila je Andrea Šušnjara.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE