Radio BalkanFox

Na godišnjicu smrti poznate voditeljke osvanula POTRESNA poruka!

Čuvena radijska voditeljka Gorica Nešović napustila nas je prerano, a juče je obeleženo dve godine od njene smrti. Spisateljica Jelica Greganović objavila je potresnu poruku na društvenim mrežama u kojoj je otkrila koliko joj nedostaje najbolja drugarica.

– Danas nije dobro jutro, danas je dve godine kako me srce boli za tobom, kako me pola fali, kako te nema… – napisala je Jelica.

 

 

Gorica Nešović i Jelica Greganović godinama su bile nerazdvojne prijateljice i imale su priliku da sarađuju u više navrata, a 2009. godine su zajedno objavile knjigu „Priči nikad kraja“. Planirale su godinama da napišu još jednu „Naše priče“, ali je iz brojnih razloga više puta došlo do odlaganja, a potom je bilo kasno. Ipak, Jelica je odlučila da ostvari njihov plan i ranije ove godine ga sprovela u delo.

Vest o smrti Gorice Nešović 6. oktobra 2022. šokirala je domaću javnost, a Gorica je iza sebe ostavila sina Marka, kog je dobila tokom braka sa Slobodanom Lokom Nešovićem, kao i mnogo prijatelja koji se i danas teško nose s njenim odlaskom.

Republika

Foto: RTS/printscreen

 

Gorica Nešović se poslednjih godina života borila protiv dijabetesa, bolesti koju je kasno otkrila. 

Gorica Nešović je sahranjena 10. oktobra 2022. na groblju Orlovača, a u Domu omladine Beograda održana je komemoracija na kojoj su se prijatelji i kolege oprostile od voditeljke. Goričin dugogodišnji saradnik i prijatelj Dragan Ilić, održao je potresan i emotivan govor, nakon čega je u punoj sali kolega, prijatelja i porodice pušten poslednji interju preminule novinarke. 

– Nije ovo parastos, nego žurka. Nećemo napraviti veliku buku da nam ne bi upala murija. Na samom početku sam hteo da vam kažem da sve radimo s velikim rizikom. Nećemo da pravimo cirkus od njenog odlaska, jer je ona tu – rekao je Ilić.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE