Radio BalkanFox

Obelodanjeno šta se desilo u porodičnom domu nakon RAZVODA od Tonija! (FOTO)

Dragana Mirković, jedna od najvećih zvezda na Balkanu, retko govori o svojoj porodici i deci, ali nedavno je njena ćerka Manuela Bijelić iznenadila javnost emotivnom porukom posvećenom svojoj majci.

Sreća je imati dobru majku. Pravu majku. Uzora. Punu poštovanja. Ljubavi. Podrške“, napisala je Manuela, ističući time poseban odnos koji deli sa svojom majkom.

Republika

Foto: Instagram.com

Manuela Bijelić Instagram Dragana Mirković

 

Dragana je nedavno otkrila da su joj sin Marko i ćerka Manuela bili najveća podrška nakon razvoda i teškog perioda.

Klinci su divni, iako nisu više klinci, ali ja to uvek tako kažem. Oni su odrasli ljudi, jako dobri i privrženi, pametni i normalni, zahvalna sam im na tome što su uvek uz mene i što me toliko vole – izjavila je pevačica za Grand.

Dragana je istakla da su njeni sin i ćerka izuzetno ponosni na nju, što smatra svojim najvećim uspehom. Ova izjava otkriva jaku emotivnu povezanost između majke i dece, kao i podršku koju Dragana dobija od njih.

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković sa decom Manuelom Bijelić i Markom Bijelićem

 

Ovaj primer pokazuje da čak i javne ličnosti poput Dragane Mirković čuvaju svoj privatni život daleko od očiju javnosti, ali i da porodična ljubav i podrška igraju ključnu ulogu u njihovim životima.

– Estradna scena je puna jako nesrećnih žena, teško je voleti pevačicu, javnu ličnost, zvezdu, ja uvek kažem ako te neko voli veleće te sa svim onim što se o tebi piše, ceo taj fazon koji te prati, kad svi kažu da si luda, ako je zavoleo tebe kao javnu ličnost ne treba da te menja čim te vidi golu – opisala je Jelena plastično kako to izgleda u praksi, a onda istakla:

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE