Radio BalkanFox

Kako je došlo do toga da Anđelina Džoli usvoji Medoksa?

Medoks Džoli Pit prvo je usvojeno dete Anđeline Džoli još dok je bila udata za Bilija Boba Torntona.

Medoks Džoli Pit s roditeljima Anđelinom i Bredom
Medoks Džoli Pit s roditeljima Anđelinom i Bredomfoto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Medoks Šivan Džoli Pit, usvojeni sin Anđeline Džoli i Breda Pita, rekao je jednom prilikom za People kako je njegova mama „čudo“, kako po pitanju roditeljstva, tako i po pitanju svojih glumačkih sposobnosti.

 

Džolijeva je postala majka prvi put kada je usvojila Medoksa 2002. godine, a iako ga je usvojila dok je bila sama, Pit je kasnije postao otac njenom sinu, kada su krenuli da se zabavljaju nekoliko godina kasnije.

 

Nakon što je snimala Laru Kroft: Tomb Rajdera u Kambodži, glumica je odlučila da usvoji dete iz ove zemlje. Kako se ispostavilo, Anđelina je kasnije usvojila i Paksa i Zaharu, a potom i rodila Šajlo i blizance Vivijen i Noksa.

Iako je odgajala Medoksa u Americi, Anđelina se trudila da održi povezanost njenog sina sa domovinom, pa i kroz svoj posao, te su radili na jednom filmskom projektu zajedno 2017.

 

Anđelina ne krije koliko je ponosna na svog prvog sina, koji sada ima 23 godine.

 

Srećna sam što je Medoks izrastao u tako dobrog čoveka. Kažem to jer je pametan, radi, ali je i divljeg karaktera, ali balansirao je to u svojim tinejdžerskim godinama — rekla je ona.

 

Medoks Džoli Pit redovno se pojavljuje s mamom na crvenom tepihu
Medoks Džoli Pit redovno se pojavljuje s mamom na crvenom tepihufoto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ranije te godine je Medoks upisao Jonsei univerzitet u Južnoj Koreji, a Anđelina je rekla da je vrlo ponosna i da se raduje svemu što će raditi.

 

Ko je Medoks Džoli Pit?

 

Rođen je u avgustu 2001. godine, u gradu Batambang u Kambodži, u zemlji za koju je Anđelina rekla da se u nju zaljubila dok je snimala film o Lari Kroft. 

 

Ona se odmah povezala sa Medoksom, upoznavši ga u sirotištu, gde je proveo prvih 7 meseci svog života. Kako je rekla tada za Veniti ffer, ona je „plakala i plakala“ kada je videla Medoksa po prvi put i odmah je znala da mu je suđeno da bude njen sin.

 

 

Iako je bila u braku sa Bilijem Bobom Torntonom kada je upoznala Medoksa, ona je sama prošla kroz proces usvajanja i par se rastao posle par meseci. Bred Pit se kasnije zvanično upisao u knjige kao Medoksov otac, ali on je mnogo godina kasnije svedočio protiv njega u jeku sudske bitke nekadašnjih supružnika koji su zajedno glumili u filmu „Gospodin i gospođa Smit“.

 

Medok se rano uključio u kariejre svojih roditelja i pojavio se kao zombi u tatinom filmu iz 2013. World War Z. Nedugo potom, radio je kao izvršni producent na maminoj adaptaciji knjige u film o genocidu u Kambodži. Tada je imao 15 godina i trudio se da maksimalno pomogne mami. Tada je rekao da je Anđelina zabavna, duhovita i laka za saradnju.

 

Kada su Pita pitali za sina, rekao je da mu je važno da Medoks prati intuiciju i radi ono što ga čini srećnim.

 

Medoks se mnogo puta pojavio s mamom, braćom i sestrama na crvenom tepihu, a jedan je od zagovarača dobrih odnosa Azije i Amerike, ugledajući se na mamu, koja je mnogo puta posetila Južnu Koreju zbog humanitarnih razloga u poslednjih 20 godina.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE