Radio BalkanFox

Jelena Karleuša čizme cena – Najžena

Pevačica Jelena Karleuša u svoja dva poslednja gostovanja pojavila se u vrlo upečatljivoj obući. Naime, odlučila se da obuje vrlo specifične čizme koje su uistinu zimske čizme sa vrlo tankom potpeticom.

Ove njene čizme izazvale su oprečne komentare na društvenim mrežama, te je Karleuiša uspela da podeli publiku opet. Mnogi negativno komentarišu ovaj model obuće, dok drugi imaju samo hvalospeve. 

Ono što je zanimljivo jeste da ovaj neobičan model obuće pripada modnoj kući Balensijaga, koja je jedna od omiljenih modnih kuća poznate pevačice, što je u jednom razgovoru za NajŽenu i otkrila, govoreći o najskupljim komadima koje ima u svom garderoberu. 

 

 

Javnost je ove čizme videla kada se se pojavila u drečavo roze čizmama čija vrednost ide do 1690 evra na snimanju jedne emisije, kako piše jedan domaći portal. 

 

 

Međutim, sinoć je u live razgovoru sa jednim domaćim jutjuberom, Karleuša obula isti model čizama, ali sada u crnoj boji. U pitanju je isti brend, odnosno Balensijaga samo što su ove druge boje.

Koje vam se više sviđaju, roze ili crne?

Anketa

Koje čizme vam se više dopadaju?

Bonus video: 

 

 

 



Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE