Radio BalkanFox

Baka Prase skupoceni stan penthaus

Najpoznatiji influenser Baka Prase u svom stanu je sinoć, 6. oktobra, ugostio pop divu Jelenu Karleušu u lajvu koji je pratilo više od milion ljudi i gde su sakupljena sredstva za najugroženije u poplavama u Bosni i Hercegovini.

Osim toga što je jednoj od najvećih muzičkih zvezda poklonio skupoceni telefon, najnoviji Ajfon 16, Baki je Jelena među prvim gostima koje je ugostio u novom stanu, koji je pazario nakon raskida sa Anjom Bla.

Dupleks penthaus u svom sastavu ima kuhinju, tri spavaće sobe, veliku dnevnu sobu, garderober, čak četiri kupatila i još mnogo toga.

U dnevnom boravku nalazi se i klavir, koji je Baka sinoć svirao specijalno za Karleušu.

Podsetimo, Baka je nedavno stavio tačku na vezu sa Anjom Bla, međutim, pokazao je da mu u životu i dalje dobro ide pazarivši skupoceni stan vredan čak 5.000.000 evra.

Dupleks od 420 kvadrata koji je nedavno kupio nalazi se u istom naselju gde je bio i njegov prethodni stan, koji je bio manje kvadrature, ali i ne mnogo manje plaćen nego ovaj sadašnji.

Baka je novi stan opremio u najmodernijem stilu i uglavnom preovladava minimalistički stil. Stan prati najveće trendove a poznati influenser ga je opremio sa punim ormarom skupocene odeće i obuće.

Bogdan je pokazao i prekrasan pogled koji se prostire iz njegovog stana, poručivši time da uživa u potpunosti u novoj investiciji na koju mu sigurno mnogi zavide.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE