Radio BalkanFox

Zorana Jovanović Zorannah na meti kritika nakon Tiktok videa



Zabava

Zorana Jovanović Zorannah na meti kritika nakon Tiktok videa

Blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah oduvek je privlačila pažnju kada je njen ljubavni život u pitanju, a to je i ovog puta bio slučaj.

Zorana Jovanović Zorannah

Foto: Zoranah / Instagram

Zorana Jovanović Zorannah

Zorana je već neko vreme u vezi sa fudbalerom Elojem Rumom sa kojim živi u Holandiji, a po svemu sudeći pitanje je trenutka kada će reći sudbonosno da.

Blic preporučuje

Blogerka i fudbaler su se upoznali u Americi dok je on igrao za jedan klub iz Ohaja, a u međuvremenu su se preselili za Holandiju.

Ona neretko njihove zajedničke snimke i slike deli na društvenim mrežama, a često se može videti i u njenim vlogovima na Jutjubu.

Ovog puta Zorana je privukla pažnju javnosti zbog Tiktok trenda, nakon čega su neki u komentarima osudili blogerku neznajući celu priču kada je njihov početak veze u pitanju.

“Dao mi je ključ od kuće i kreditnu karticu pre nego što me je ikada upoznao uživo, preselila sam se na drugi kontinent posle deset dana zbog njega, rekao mi je da me voli posle dve nedelje i preselili smo se nazad u Evropu posle tri meseca. Provodimo svaki dan zajedno još od tada“, napisala je Zorana.

Zorannah

Foto: zorannah / TikTok

Zorannah

“Kada znaš, znaš“, “Ljubavna priča koja mi treba“, bili su neki od komentara.

“Jedna stvar je sigurna, niko ovde nije sa pravom osobom, potreban ti je prsten, ne putovanje, njemu treba žena koja ga voli zbog njega, ne zbog para“, bio je jedan od komentara, a Zorana je odgovorila bez premišljanja: “Sve si pogrešno shvatio/la, lol“.

Blogerkin komentar su mnogi podržali zato što je Zorana u svom Jutjub videu u potpunosti objasnila celu situaciju, te i zašto je on njoj dao svoju karticu.

Naime, Zorana je morala da kupi avionsku kartu, ali njena kartica nije radila, te nije postojala druga mogućnost sem da joj neko pozajmi svoju, što je njen sada već dečko Eloj i uradio.

Naravno influenserka je istakla da je njena namera bila da prebaci novac sa svoje na njegovu karticu kako ne bi bilo da joj on plaća, jer je nastao problem sa njenom karticom.

VIDEO: Zorannah skija u kupaćem kostimu


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE