Radio BalkanFox

Poznati koji su odrasli u siromaštvu – sada se kupaju u luksuzu! Njihov put je od pakla do zvezda

U svetu glamura i bogatstva, često zaboravljamo da su iza mnogih uspešnih ličnosti priče o teškim počecima i borbi protiv siromaštva. Ove priče inspirišu, podsećajući nas da su mnogi od današnjih ikona, koje uživaju u luksuzu, nekada živeli u skromnim uslovima. U nastavku predstavljamo samo neke od poznatih koji su uspeli da prevaziđu teške okolnosti i ostvare svoje snove.

Odrasli u skromnim porodicama, sa minimalnim resursima i podrškom, ove poznate zvezde, suočile su se s brojnim izazovima, a njihova iskustva podsećaju nas na to da čak i iz najtežih situacija može proizaći nešto izvanredno.

Opra Vinfri

Foto: EPA

 

Rođena je 1954. godine u siromašnoj porodici u Misisipiju i doživela je traumatično odrastanje. Pobegla je od kuće sa 13 godina, a sa 14 rodila je dete koje je ubrzo umrlo. Uprkos svemu, dobila je stipendiju za Univerzitet Tenesi, postajući prva afroamerička TV novinarka u Tenesiju. Kasnije je pokrenula svoj šou „The Oprah Winfrey Show,“ koji se emitovao 25 godina. Njena neto vrednost danas iznosi oko 2,5 milijardi dolara.

Sara Džesika Parker

Foto: profimedia

 

Poznata kao Keri Bredšo iz „Sex and the City,“ odrasla je u siromašnoj porodici sa devetoro dece. Njena borba za uspeh dovela je do toga da danas zarađuje više od 1 milion dolara po epizodi.

Ed Širan

Foto: EPAIMAGES

 

Ed Širan, danas jedan od najpoznatijih muzičara, započeo je svoju karijeru na londonskoj muzičkoj sceni, često spavajući na stanicama metroa. Iako su mu je početak bio težak, danas puni stadione širom sveta, a njegova neto vrednost 2020. godine iznosila je 64 miliona dolara.

Leonardo Dikaprio

Foto: Reuters

 

Leonardo Dikaprio odrastao je na periferiji Los Anđelesa, u siromaštvu i okruženju koje je uključivalo nasilje i drogu. Njegovo teško detinjstvo inspirisalo je njegovu glumu, posebno u filmu „The Wolf of Wall Street“. Leonardo je, prema procenama, imao neto vrednost od 29 miliona dolara 2015. godine.

Arnold Švarceneger

Foto: EPA

 

Arnold Švarceneger, poznat po ulogama u „Terminatoru“, imao je teško detinjstvo u Austriji, gde je živeo u kući bez struje i vode. Njegov otac, alkoholičar, bio je agresivan prema njemu. Iako su ga uslovi obeshrabrivali, postao je petostruki pobednik Mr. Universe pre nego što se preselio u SAD 1968. godine. Njegova zarada za „Terminator 3“ iznosila je 29 miliona dolara.

Selin Dion

Foto: profimedia

 

Selin Dion odrasla je kao najmlađa od 14-oro dece u Kanadi. Njena porodica se borila da preživi, a Selin je često delila krevet sa svojom braćom i sestrama. Kada je otkrila svoj muzički talenat, počela je da nastupa na lokalnim događanjima, što je dovelo do njenih svetskih hitova kao što su „My Heart Will Go On“. Njena neto vrednost u junu 2022. godine iznosila je 470 miliona dolara.

Stiv Džobs

Foto: profimedia

 

Stiv Džobs, osnivač „Apple-a“, odrastao je u skromnim uslovima. Njegovi roditelji su se borili da ga izdržavaju, a kasnije je usvojen. Njegova strast za tehnologijom odvela ga je u kompaniju Atari, a zatim je zajedno sa Stiveom Vozniakom osnovao Apple. Do 23. godine postao je milioner, a do 25. godine njegova neto vrednost prešla je 100 miliona dolara. Preminuo je 2011. godine sa procenjenom neto vrednošću od 10,2 milijarde dolara.

Ove priče pokazuju da je moguće ostvariti snove čak i u najtežim okolnostima, inspirišući ljude širom sveta da veruju u sebe i svoje sposobnosti.

 



Kažu da su ružni, a šetaju najzgodnije žene na svetu! 6 frajera koji dominiraju Holivudom  -  nije sve u izgledu (FOTO)

Moda i lepota

Privlačnost ne mora nužno biti povezana s klasičnim standardima lepote. Mnogi muškarci, iako ne odgovaraju uobičajenim kriterijumima, svojom harizmom i šarmom uspevaju da osvoje srca žena.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE