Radio BalkanFox

„Valjda će i mene zvati, ima dobre ideje“: Pevačica oduševljena poklonima koje je JK dobila od Bake Praseta

Frizer poznatih, Stevan Radivojević juče, 7.oktobra proslavio je 30. rođendan u društvu prijatelja sa estrade i van nje.

Pevačica Mia Borisasvljević i njen suprug su bili gosti na ovom slavlju, a ona je pred ulazak u restoran popričala sa medijima.

Ona je na početku razgovora otkrila ko je veseliji na ovakvim događajima, ona ili njen suprug, koji deluje povučeno jer se ne pojavljuje toliko u javnosti.

– Ja sam veselija prvih pola sata, a on posle. Ja brzo planem, ali se brzo ugasim, a Bojan ima kasno paljenje. On malo kasnije reaguje što se tiče raspoloženja.

Kako je lajv Bake Praseta i Jelene Karleuše trenutno u žiži javnosti, Mia je pitana za komentar cele priče.

– Nisam odgledala, spavala sam, meni dete rano ide u školu i moram da spavam. Nisam znala da joj je poklonio gaćice, telefon i Roleksa, valjda će i mene zvati, vidite šta je sve ona dobila. Drago mi je da je ona dobila sve to, žena i treba da dobija poklone. Isplatiće se njemu to od pregleda. Super je što je sve humanitarnog karaktera, lep gest. Ima dobre ideje, ali pogledaću lajv kad dođem kući – rekla je Mia, a šta je još rekla pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE