Radio BalkanFox

Danijel Alibabić pevač – Telegraf.rs

Pevač Danijel Alibabić uživa u ljubavi sa suprugom Oliverom Bibom Barović sa kojom ima skladan brak i dvoje dece.

Njih dvoje su svoj dom svili u Crnoj Gori a poseduju i svoju plažu na crnogorskom primorju. Porodično imanje i prava idila nalaze se između Petrovca i Budve a porodica Alibabić koristi svaki slobodan trenutak da tamo uživa.

– To je na mestu Perazića Do, koje se nalazi između Petrovca i Budve. To je predivno mesto. Tamo je moja tazbina i moj tast je tamo napravio stvarno predivnu oazu. Uživamo svi, a posebno deca mnogo vole da budu tamo – kaže on.

Uprkos tome što je pevač kao i njegove kolege često na meti obožavateljki, njegovoj supruzi ne smeta što devojke vole da posećuju njegove nastupe i što je omiljen među ženama. Crnogorski pevač je rekao da nema mesta za ljubomoru i da je uvek stvar toga da li partneru dajemo povod za to.

– Glavno pitanje treba da bude da li smo mi ispravni i da li mi dajemo materijal i povod da budu ljubomorne. Treba sebe da ispitujemo, a ne njih da li su one ljubomorne – iskren je bio pevač i dodao da je po pitanju ljubomore mnogo drugačiji od supruge, prenosi Blic.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE