Radio BalkanFox

Sedmogodišnja devojčica bila na 23 Prijina koncerta


Bez publike ne bi bilo ni pevača, to je jasno.

Oni su najvažniji u karijerama estradnih zvezda. Aleksandra Prijović je među onim izvođačima koji mogu da se pohvale da imaju najvatrenije fanove, i to od sedam do 77 godina. Najmlađa obožavateljka pevačicu maltene prati u stopu, a bila je čak dve večeri na spektaklu u Beču, gde je proslavila svoj sedmi rođendan.

Devojčica je iz rodnog Zagreba s roditeljima i braćom bila u austrijskoj prestonici kako bi proteklog vikenda prisustvovala nastupu omiljene pevačice. Kada je koncert završen, pridružila joj se u bekstejdžu.
Tamo ju je Aleksandra dočekala raširenih ruku, u šta se uverila i naša ekipa koja je bila na licu mesta. Posebno se devojčici obradovao producent i tvorac najvećih hitova Filip Živojinović. Supružnici su se maksimalno posvetili porodici iz Hrvatske koja ih svuda prati i uživa u koncertima. Do sada su bili na čak 23 spektakla u zemlji i regionu. Ova devojčica i njena braća znaju sve Prijovićkine hitove napamet, a tu noć su nosili majice na kojima su ispisane reči pesme „Devet života“. Nije bilo teško zaključiti da im je to omiljena pesma.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE