Radio BalkanFox

Ćerka Harisa Džinovića dobila direktno pitanje, pa uključila majku Melinu u sve: „Koja je cena operacije koju si imala?“



Zabava

Ćerka Harisa Džinovića dobila direktno pitanje, pa uključila majku Melinu u sve: „Koja je cena operacije koju si imala?“

Naslednica pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Galić, Đina Džinović, veoma je aktivna na društvenim mrežama.

Melina, Haris, Đina

Foto: Milan Ilić, Youtube screenshot / Ringier

Melina, Haris, Đina

Đina sa svojim mnogobrojnim pratiocima često komunicira i deli svoju intimu, a neretko odgovara na pitanja o svom izgledu.

Blic preporučuje

Đina, Melina

Foto: Milan Ilić, Instagram / Ringier

Đina, Melina

Često joj govore da je za njenu lepotu zadužena estetska hirurgija, pa se mnoštvo takvih komentara može naći na njenom Instagram profilu.

Nedavno su, pored mnogih detalja na njenom licu, Đinini pratioci komentarisali njen nos, pa je upitali gde ga je radila.

– U kojoj klinici si operisala nos, koja je cena i kakva su tvoja iskustva? – postavili su joj pitanje.

Harisova ćerka se snašla, pa je na šaljiv način odgovorila i pomenula svoju majku Melinu.

– Kod mame u stomaku – napisala je Đina tad.

Đinina objava

Foto: Instagram/djinadzinovic / screenshot

Đinina objava

Melina promenila život iz korena

Podsetimo, Melina se nedavno odselila iz Srbije i svoj novi život započela na Azurnoj obali.

– Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi – rekao je tad dobro upućen izvor za „Blic“.

Haris, Melina

Foto: Milan Ilić, Aleksandar Dojkić / Ringier

Haris, Melina

Otpor Melininih roditelja zbog razlike u godinama

Haris je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, ističući da je jedan od glavnih razloga zapravo velika razlika u godinama.

– U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama – pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za „Gloriju“ i dodao da je sve to Melina teško podnela:

– Sećam se da sam joj govorio: „Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku – istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

VIDEO Đina Džinović ispod tuša


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE