Radio BalkanFox

Gdje je ‘puklo’ između Kanyea i Biance Censori? Izvor tvrdi: ‘Oni su naveliko utjecali na nju…’

Reper Kanye West navodno se razišao od svoje supruge Biance Censori prije nekoliko tjedana. Kako doznaje TMZ od izvora bliskih paru, Kanye i Bianca već se neko vrijeme ne slažu i možda planiraju podnijeti zahtjev za razvod. Jedan izvor sada je otkrio kako je do njihovog navodnog razlaza uveliko utjecala Biancina obitelj, piše Daily Mail.

Kako izvor otkriva, Bianca je otišla u Australiju kako bi ove teške trenutke provela sa svojom obitelji. 

– Provela je neko vrijeme s obitelji i nakon toga je postala drugačija – objašnjava izvor te dodaje kako je njezina obitelj zabrinuta za nju, a Bianca ne može više ‘ignorirati’ probleme u braku.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori enjoys a solo shopping trip in a sheer-nude ensemble!

Foto: RMLA, GOME

Izvor tvrdi kako joj obitelj pomaže vidjeti njihovu vezu u ‘drugom svijetlu’.

– Njezini prijatelji i obitelj izrazili zabrinutost zbog načina na koji se odijeva u javnosti – dodaje, a zabrinutost za Biancu svojedobno je izrazila i reperova bivša supruga Kim Kardashian. 

Upozorila ju je da Kanye njome manipulira te istaknula kako pokušava od Biance stvoriti ‘svoju idealnu ženu’, piše Page Six. Navodno je Kanye isto pokušao s njom dok su bili zajedno. 

Breakthrough Prize awards in Los Angeles

Foto: Mario Anzuoni

Izvor je također dodao da je Kanye opsjednut modom, te da su neprimjerene kombinacije dio te opsesije. Dok je bio s Kim, ona je također često nosila pripijene i prozirne kombinacije. 

Par koji je inače svugdje išao zajedno, već dva tjedna nije snimljen zajedno. Reper već neko vrijeme putuje Japanom. Nedavno je viđen u jednom restoranu, a Bianca nije bila s njim. Posljednji put par je snimljen zajedno 20. rujna u Tokiju, a potom je on viđen na aerodromu u Hong Kongu bez nje.

Foto: Profimedia/ilustracija

Kanye i Bianca vjenčali su se 2022. godine, mjesec dana nakon što je finaliziran razvod repera i Kim Kardashian. Od tada supružnici privlače pozornost gdje god da se pojave, najviše zbog svojih bizarnih kombinacija.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE