Radio BalkanFox

Zašto se razvode Bjanka Sensori i Kanje Vest

Do skoro se nigde jedno bez drugog nisu pojavljivali, a sad je već – kraj braka 

RAZLOG RAZVODA KANJEA VESTA I BJANKE BJANKE SENSORI
RAZLOG RAZVODA KANJEA VESTA I BJANKE BJANKE SENSORIfoto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vest da se Bjanka Sensori i Kanje Vest razvode odjeknula je svetom. Dosta se polemislao o tome šta je poznati par dovelo do kraja braka, a sada se se šuška i šta je to što je bila kap koja je prelila čašu.

 

Na raskid Bjanke Sensori sa suprugom Kanjeom Vestom u velikoj meri je uticala činjenica da nije mogla da ‘ignoriše’ pitanja svoje porodice o zabrinjavajućem delu njihove veze, njenom oblačenju u javnosti, tvrde izvori.

 

U ponedeljak ujutru TMZ je izvestio da su reper i njegova supruga već neko vreme u sukobu i da „verovatno“ planiraju da podnesu zahtev za razvod.

Kanje je bio u Tokiju, dok se veruje da se Bjanka (29) vratila u svoju rodnu Australiju kako bi bila sa svojom porodicom tokom ovog teškog vremena.

 

Insajderi su tvrdili da se par „razdvojio“, pre nego što je nedavna poseta njenih najmilijih potvrdila kraj njihove romanse.

 

Raskinuli su pre nekog vremena – rekao je izvor ekskluzivno za DailiMail.com. – Bjanka je počela da vidi vezu u novom svetlu kada su njeni prijatelji i porodica izrazili zabrinutost zbog načina na koji se ona oblači u javnosti, a Kanje je osetio da joj se ne sviđa kao na početku – rekao je izvor, pa je dodao:

 

KANJE VEST I BRANKA SENSORI SE RAZVODE
KANJE VEST I BRANKA SENSORI SE RAZVODE foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nema ljutnje, ali nije mogla da ignoriše svoju porodicu kada su je zamolili da objasni čudnije delove njihove veze. Raskidali su i ranije tako da postoji šansa da će se ponovo pomiriti.

 

Bjanka je slikana sa sestrama Alisijom i Anđelinom i majkom Aleksandrom sredinom avgusta nakon što su doletele da je posete u Los Anđelesu.

 

Kontroverzni par je navodno već bio u krizi, ali se sve promenilo nakon njihove posete.

 

Provela je neko vreme sa svojom porodicom i kasnije je bila drugačija – nastavio je insajder. – Kanje je osetio da će doći taj trenutak jer su se udaljili, a ljudi oko njega osećaju da on i dalje želi da bude sa Kim.

 

MNOGE JE ČUDILO OBLAČENJE BJANKE U JAVNOSTI
MNOGE JE ČUDILO OBLAČENJE BJANKE U JAVNOSTI foto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka definitivno ima druge ambicije i bila je zabrinuta da se ne pretvori u njegovu bivšu Amber Rose. Ona želi da stvori sopstveni brend.

 

Na drugom mestu, drugi insajder je primetio da Bjanka i dalje brine za problematičnog repera, dodajući:

 

Njoj je duboko stalo do njega i voli njegovu decu, ali takođe zna da on ima probleme koje ona nikada ne bi mogla da ispravi.

 

Insajder je objasnio da prijatelji veruju da će australijska lepotica otići od njega kao veoma bogata žena.

 

BJANAKA NIJE MOGLA DA VIŠE PODNESE PRITISAK SVOJIH PRIJATELJI I PORODICE
BJANAKA NIJE MOGLA DA VIŠE PODNESE PRITISAK SVOJIH PRIJATELJI I PORODICEfoto: SPOT / Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njeni prijatelji veruju da je spremna da ga uzme za ono što vredi i da napusti ga napusti jer nisu potpisali predbračni ugovor.

 

– Nije bila sa njim nedeljama. Ona je kod kuće sa svojom porodicom u Australiji gde želi da bude – dodao je insajder.

 

Kanje je u braku sa Bjankom od decembra 2022. Venčali su se samo mesec dana nakon što je okončan njegov razvod od Kim.

 

Još u februaru, izvor je rekao za DailiMail.com da je Kim zamolila Kanjea da njegova žena pokrije kada je u blizini njihove dece.

 

Kim je naložila Kanjeu da nikada ne dozvoli Bjanki da se tako oblači kad su njihova deca tu – rekli su. – Ona je zaista iznenađena što je Kanje pustio svoju ženu da tako izađe iz kuće.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Didi komentariše video Kanje Vesta

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE