Radio BalkanFox

Spremite se, retrogradni Jupiter kreće sutra, 9. oktobra


Iako retrogradnosti planeta često nose lošu reputaciju, retrogradni Jupiter donosi posebne mogućnosti za lični razvoj. Spremite se, jer Jupiter uskoro kreće unazad, i to od 9. oktobra do 4. februara 2025. godine, u promenljivom vazdušnom znaku Blizanaca. Dobra vest je da ovaj godišnji astrološki događaj može biti izvor mudrosti i rasta, ukoliko znate kako da iskoristite njegove uticaje.

Jupiter, najveća planeta u našem solarnom sistemu, poznat je kao veliki benefik. Njegova svrha je da donese bogatstvo, radost, znanje i mudrost. Tokom svoje godišnje retrogradnosti, koja traje otprilike četiri meseca, Jupiter se čini da se kreće unazad kroz nebo, pružajući nam priliku da preispitamo svoja uverenja i ciljeve.

Kako retrogradni Jupiter utiče na vas?

Za tri horoskopska znaka, retrogradni Jupiter će doneti značajne promene:

Ovan

Dragi Ovnovi, ovaj period će vas naterati da razmislite o svojim dugoročnim ciljevima. Da li ste na pravom putu? Očekujte trenutke introspekcije koji će vam pomoći da preispitate svoje projekte i naučite kako da delujete promišljenije.

Lav

Lavovi, Jupiter će vas podstaći da razmotrite kako se predstavljate svetu. Živite li autentično? Pripremite se za introspektivne trenutke i pitajte se: „Jesam li srećan u onome što radim?“. Ovo je prilika za lično istraživanje.

Strelac

Kao znak čiji je Jupiter vladar, retrogradnost će vas posebno pogoditi. Očekujte da preispitate svoja filozofska uverenja. Možda ćete otkriti da su neka stara uverenja izgubila svoju vrednost. Ovaj ciklus će vas podstaknuti da tragate za dubljim istinama o životu.

Iskoristite ovaj period da se usredsredite na lični razvoj i introspekciju. Retrogradni Jupiter može biti vaša prilika za otkrivanje novih perspektiva i rasta!



Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE