Radio BalkanFox

O jesenjem stajlingu Severine od 7.000 evra bruji region

Sunčani dan pevačica je iskoristila da prošeta ulicama Zagreba i nije ostala neprimećena 

SEVERINA ODUŠEVILA JESENJIM STAJLINGOM
SEVERINA ODUŠEVILA JESENJIM STAJLINGOM foto: Instagram / severina

Hrvatska pevačica Severina Vučković pasionirana je ljubiteljka mode. Ona ne žali da da novac za skupe, ali lepe i vrlo moderne komade odeće, a torbe su njena posebna pasija.

 

Njene odevne kombinacije često su inspiracija ženama za neke svoje buduće stajlinge, a jedan, slobodno se može reći savršen, ponela je nedavno kada je odlučila da sunčano popodne provede u šetnji zagrebačkim ulicama. 

 

Ovog puta izbor je pao na prelepu dugu haljinu poznate modne dizajnerke Alesandre Rič, čije kreacije obožava da nosi i princeza od Velsa, Kejt Midlton. Reč je o haljini napravljenoj od svile, koja se kopča sa prednje strane.

Elegantni crno-zlatni dugmići daju dozu elegancije i prefinjenosti koja je čini savršenim komadom za gotovo sve prilike. Iako prelepa, ova haljina je za mnoge nedostupna, jer je za nju potrebno odvojiti 1,995 evra.

Osim haljine ovog puta ljubetljkama mode nije promakao još jedan detalj na hrvatskoj pevačici. U pitanju je skupocena Lady Dior torba, koja košta oko 5.000 evra.

Severina ovakvu ima u čak tri boje, što samo govori u prilog činjenici da ona ne žali novac kada su ovakvi, vanvremenski komadi odeće ili aksesoara u pitanju.

Celu kombinaciju Seve je upotpunila i prelepim belim cipelama na štiklu koje su naglasile njenu kao izbajanu figuru i učinile da izgleda poput poznatih, velikih svetskih zvezda.

 

Bonus video:

Jelena Karleuša „udarila“ na Severinu

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE