Radio BalkanFox

Na pijaci su bile od malih nogu

Ivana Bradanji

|

Porodica Rodić koja je dospela u žižu javnosti tako što se prvo Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, sina Cece Ražnatović, a potom i njena sestra Bojana rekla sudbonosno „da“ Mirku Šijanu, već godinama se bavi biznisom sa pilićima.

Sestre Rodić

Sestre Rodić • screenshot




Sestre Bogdana, Bojana i Nataša su od malena pomagale roditeljima i učestvovale u poslu, što ni do današnjeg dana nisu prestale.

Sestre Rodić

Sestre Rodić

Bojana i Bogdana nakon udaje su se povukle kako bi odgajale decu, te je sada veći deo posla prepušten roditeljima Bogdanu i Danijeli. Nataša Rodić i dalje dolazi na pijacu u Mirijevu kada joj to obaveze dozvoljavaju, vredno radi i prodaje meso.

Sestre Rodić

Sestre Rodić

– Bogdana je nedavno na svet donela trećeg sina Isaiju, a njena majka Danijela je tom prilikom počastila sve kolege i radnike koje se nalaze na pijaci u Mirijevu. Najčešće dolaze vikendom, dok preko radnih dana u nedelji rade njihovi radnici. Sestre Rodić se nikada nisu stidele svoje porodice i posla kojim se bave jer je to na prvom mestu častan posao. Bojana, Nataša i Bogdana su se uvek isticale lepotom kada su dolazile ovde i pre nego što su postale poznate – govorila je gospođa Anka.

– Sve najlepše o mojoj drugarici Daci – rekao je čovek koji radi na tezgi pored Rodića.

Na pijaci u Borči, ljudi su takođe sve najbolje govorili o Rodićima.

Ispred pijace bio je parkiran kombi na kome je ponosno istaknuto prezime porodice koja sa godinama postala brend u ovom biznisu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE