Radio BalkanFox

Sin Vlade Kalembera njegov je najveći ponos

Sin Vlade Kalembera njegov je najveći ponos

Nakon 12 godina pauze grupa “Srebrna krila” izdala je novi album pod nazivom “Opasno je ljubit ženu”, a frontmen benda Vlado Kalember prisetio se svojih muzičkih početaka, progovorio je o porodici, sinu, bivšoj supruzi… Sin Vlade Kalembera iako dečak, takođe je uključen u njegov posao.

– Odrastao sam u vremenu u kojem je svirati u bendu bilo najveća fora. Važnije nego igrati u Barseloni ili Realu. Tako da sam s 15-16 godina uspeo nabaviti gitaru i besomučno udarao po njoj. Peevati sam počeo kasnije. Prvo kao prateći vokal, a kada sam postao profesionalac, počeo sam i ozbiljnije. Zaista nisam u toj dobi maštao da ću biti pevač, ali kada smo krenuli kao Srebrna krila, ja sam to doživljavao kao, eto, sviram u bendu – rekao je Vlado za story.hr.

Sin Vlade Kalembera na putu da krene njegovim stopama

– Kada sam počinjao, pozornica je bila moja ljubavnica, kojoj sam s puno strasti svraćao tu i tamo. Sada mi je pozornica supruga s kojom živim već jako dugo. Živimo u prekrasnom i vrlo kvalitetnom braku s puno ljubavi, poštovanja i strasti. Ona me podržava i održava da budem maksimalno zdrav i da ne ostarim prerano. Večno sam joj zahvalan – priznao je Vlado.

Dodao je i da je sin Darian, za koga mnogi kažu de je njegova kopija, a neki da mu nije ni sličan, te da je lepotu nasledio od majke, njegov je najveći ponos i najveća sreća.

Sin Vlade Kalembera svet portal svetSin Vlade Kalembera svet portal svet

Instagram

– Često ide sa mnom na nastupe i obavlja posao tehničara. Brine se za puno toga. Ide sa mnom, obavi posao i za to biva plaćen. On odmalena zna da se novac zarađuje. Da, neverovatno je koliko mi je fizički sličan. Od najranijeg detinjstva voli elektroniku, stalno nešto radi, popravlja, menja, kupuje. Svi smo jako srećni s njim – dodao je.

Vlado uči od sina

Otkrio je i šta je on naučio od sina.

– On mi otkriva nove muzičke trendove. Da nema njega, računar i tablet ne bih ni imao. Jedva sam čekao da naraste, da zajedno idemo na kafu. Vodimo muške razgovore. Imamo iste prijatelje i još puno toga – rekao je Kalember, osvrnuvši se na svoj dobar odnos s bivšom suprugom Anom Rucner.

– I Ani i meni je čudno i pomalo žao što nismo pravilo nego izuzetak – reko je Vlado uz reči da je i sa svim bivšim članovima krila ostao u odličnim odnosima, dodajući:

– Pa kako neću s ženom s kojom sam proveo puno lepog vremena (i danas ga imamo, na prijateljskoj osnovi) i koja nam je rodila dete!? Mi smo na toj osnovi vezani dok nas smrt ne rastavi – zaključio je.

AUTOR: SVET

IZVOR: story.hr

FOTO: INSTAGRAM




Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE