Radio BalkanFox

Autorskim pjesmama oduševio žiri ‘Superstara’: Radi u dućanu, a sanja o glazbenoj karijeri

Druga epizoda ‘Superstara’ donijela je i jedno dobro poznato lice. Muhidin Hasanović Dinchi vratio se u RTL-ov glazbeni show i autorskim pjesmama oduševio žiri! Rad na glazbi se isplatio pa je Dinchi prošao dalje i nastavlja svoje natjecanje u ‘Superstaru’. Dinchi objašnjava da se prijavio i na drugu sezonu omiljenog glazbenog showa kako bi pokazao što sve zna i može.

– Prolazak dalje nisam očekivao, ali sam jako sretan što sam prošao dalje. Apsolutno svi komentari žirija su me oduševili, baš kao i komentari općenito. Bile su jako dobre reakcije, niz pozitivnih komentara – priča mladi glazbenik.

Foto: RTL

Pjesma ‘O Bebe’, koju je izveo pred žirijem, već je dostupna na streaming servisima, priča Dinchi i dodaje da će uskoro objaviti i ‘Kalalash’.

– Uskoro izlazi još jedna pjesma i spot koji je dosad neviđen na ovim prostorima – najavljuje. Najveću inspiraciju, dodaje, crpi iz vlastite snage volje.

– Nikad nisam odustao do rapa – ističe i dodaje da njegov dan traje zaista dugo.

Glazba nije jedino čime se Dinchi bavi, radi i u dućanu, a nakon svih obaveza – malo slobodnog vremena mu ostane.

Foto: RTL

– Uz glazbu, posao u dućanu, školu i autoškolu, malo mi toga ostane, ali trudim se uvijek naći vremena za obitelj i prijatelje – ističe Dinchi koji u Njemačkoj živi od 2016. godine. Kao dječak je s obitelji napustio Bosnu i Hercegovinu i preselio u Njemačku u potrazi za boljim životom i obrazovanjem. Ipak, ističe, želi se vratiti.

Foto: RTL

– Mislim da ću se s vremenom vratiti u Bosnu ili ću doseliti u Zagreb, zbog glazbe, ali i načina života – tu je atmosfera puno bolja, opuštenije je i ljepše – otkrio je Dinchi i zaključio: ‘želim se jednog dana ostvariti kao reper, da ljudi mogu slušati moje pjesme, da tako ostvarim svoje snove’.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE