Radio BalkanFox

Kanje Vesta i Bjanke Ćensori viđeni zajedno

Ljudi bruje o tome da se ovaj par razvodi, ali sada ovo baca sumnju: Desilo se nešto neočekivano o čemu se priča

Foto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ceo svet obišle su vesti o navodnom razvodu Kanje Vesta i Bjanke Ćensori, te da je pitanje dana kada kada će samo potpisati papire. Međutim, usledio je šok preokret.

Par je fotografisan u Tokiju tokom zajedničkog šopinga. Oni su se grlili i ljubili ne obaziruću se na prolaznike. Čak smo po prvi put imali prilike da vidimo i Bjanku potpuno nasmejanu kako se topi u Kanjeovom zagrljaju.

Kako je pisao TMZ, krah ljubavi usledio je nakon dve godine braka. Iako nema reči o tome šta je podstaklo raskid ili ko je prekinuo vezu, rečeno je da je Kanje govorio ljudima bliskim njemu da planira da živi u Tokiju i da se razvede od Bjanke.

Bjanka Censzori, Bjanka Ćensori
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Reper je više puta primećen kako samostalno uživa u japanskoj prestonici. Kako je TMZ ranije izvestio … reper je viđen kako uživa u obroku u lokalnom jamajčanskom restoranu … a Bjanke nije bilo nigde na vidiku.

Nakon novih fotografija, fanovi su počeli da spekulišu kako sve to rade zbog popularnosti i marketinga, te da odlično upravljaju javnim mnjenjem koje se upecalo u njihov mamac.

Bonus video:


08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/M.J./prenela:B.S.)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE