Radio BalkanFox

Evo šta se dešava nakon OSAM SATI I KOMPLIKACIJA koje su usledile u operacionoj sali (FOTO)

Bivši učesnik rijalitija „Zadruga 5 Dino Dizdarević nedavno se oglasio iz bolničkog kreveta, te otkrio da čeka operaciju zbog problema s nogom, zbog čega će možda morati da okonča i svoju sportsku karijeru. Ova objava došla je kao šok nakon što je pre godinu dana uspešno operisao ruku i nastavio da igra fudbal.

Nakon par dana, Dino se obratio svojim pratiocima pošto je imao intervenciju.

 Operacija je uspešno odrađena. Posle osam sati i komplikacija sve je na kraju dobro. Čeka me dug oporavak. Hvala puno svima na porukama – napisao je bivši zadrugar na svom Instagramu.

 

 

Podsetimo, on se krajem januara oženio u Švajcarskoj, a zatim je postao otac sina, kom je dao ime Noa. Koliko mu znači podrška njegove supruge najbolje govori fotografija iz bolnice koju je objavio uz dirljive reči.

– Lepa žena je lepa kratko, a dobra žena je lepa celi život – zaključio je Dizdarević.

Inače, on je pre operacije izrazio strepnju da posle ovoga više neće moći da se bavi sportom.

– Mislim da je ovo kraj moje karijere u fudbalu… Ruka mi je pukla opet (nažalost, moraću opet da se operišem). Ja verujem da je sve ovo iskušenje i da ću izdržati -napisao je Dino, izazivajući veliku zabrinutost među svojim pratiocima.

Republika

Foto: Instagram.com

Dino Dizdarević je pre godinu dana operisao ruku

Međutim, pravo stanje znaće tek nakon oporavka od operacije koje mu sada predstoji.

Njegovi obožavaoci su iskazali veliku podršku i želju za što brži oporavak, ostavljajući brojne poruke podrške ispod njegove objave. Očigledno je da Dino Dizdarević ima veliku podršku kako od svoje porodice, tako i od vernih fanova.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE