Radio BalkanFox

POSTALJINA ĆE VAM MIRISATI DO NOVOG PRANJA U deterdžent dodajte ova 3 prirodna sastojka i oduševićete se rezultatom


Svima nam je poznata situacija kada posteljina nakon pranja ne miriše onako kako bismo želeli. Bez obzira na to koliko kvalitetan deterdžent koristili, ponekad se dogodi da posteljina izgubi svežinu. Međutim, postoje prirodni sastojci koje možete dodati svom deterdžentu kako biste postigli neodoljiv miris koji će trajati.

1. Soda bikarbona

Soda bikarbona je pravi čarobnjak u domaćinstvu. Osim što pomaže u neutralizaciji neprijatnih mirisa, ona može učiniti vašu posteljinu mekom. Dodajte pola šolje sode bikarbone u deo deterdženta prilikom pranja. Ovaj sastojak će upiti sve neželjene mirise i ostaviti vašu posteljinu svežom.

Belo sirće nije samo za salate! On je odličan za pranje posteljine jer pomaže u uklanjanju ostataka deterdženta i omekšivača, a istovremeno dodaje osvežavajući miris. Dodajte jednu šolju belog octa u pregradni deo za omekšivač pri pranju. Sirće će takođe pomoći u očuvanju boja i sprečiti da se posteljina zamrlja.

Eterična ulja su savršen način da dodate miris posteljini. Izaberite svoja omiljena ulja poput lavande, limuna ili eukaliptusa. Dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja u deterdžent pre pranja ili stavite nekoliko kapi na vatu i ubacite je u mašinu. Ovaj prirodni miris će učiniti da vaša posteljina miriše kao da je svežina došla iz prirode.

Kombinujte ova tri sastojka sa svojim uobičajenim deterdžentom. Na primer, dodajte pola šolje sode bikarbone i jednu šolju belog octa prilikom pranja, a zatim dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja po izboru. Prilikom pranja, odaberite program koji odgovara materijalu posteljine.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE