Radio BalkanFox

Aleksandra Bursać ovu koleginicu nije pozvala na svadbu: „Ne znam zašto bih je zvala“



Zabava

Aleksandra Bursać ovu koleginicu nije pozvala na svadbu: „Ne znam zašto bih je zvala“

Pevačica Aleksandra Bursać udala se prošle nedelje za kolegu Stevana Sekulića.

Aleksandra Bursać

Foto: Blic TV / Ringier

Aleksandra Bursać

Aleksandra je na slavlje pozvala brojne kolege, ali ne i pevačicu Andreanu Čekić sa kojom se našla u centru skandala zbog pesme „Cipele“.

Blic preporučuje

Aleksandra i Andreana

Foto: Aleksandar Krstović, Blic TV / Ringier

Aleksandra i Andreana

Naime, Andreana je najpre sa Emilom Đulovićem snimila pesmu „Cipele“, a nakon sukoba autor pesme je pozvao Aleksandru da snimi ženski deo ove numere pošto je prethodno verziju sa Čekićevom uklonio sa Jutjuba. Kada je Bursaćeva prihvatila ponudu nastao je opšti haos.

– Nisam je zvala na svadbu. Nas dve se nikada nismo ni družile, niti smo bile dobre privatno. Ne znam zašto bih je zvala na svadbu – rekla je pevačica i dodala:

Zvala sam samo ljude sa kojima se družim, sa kojima sam u kontaktu i koji su bili uz mene sve ove godine. Bilo je ljudi koji su nažalost bili sprečeni da dođu, opravdano nisu bili tu.

Aleksandrina i Stevanova ljubavna priča počela je u kafani, a kako kaže, to veče nije bila raspoložena za izlazak, ipak sudbina je bila jača.

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić

– Ceo dan sam vagala da li da izađem te večeri ili ne. S jedne strane mi se išlo u krevet, ali me je nešto nateralo da se sredim i odem i to mi je bila jedna od najpametnijih odluka u životu – rekla je pevačica.

(Grand)

VIDEO: Aleksandra Bursać sa mužem intervju


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE