Radio BalkanFox

Repera Pljugicu muvao poznati influenser, evo kako je odreagovao



Zabava

Repera Pljugicu muvao poznati influenser, evo kako je odreagovao

Reper Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, ne prestaje da intrigira javnost. Naime, ovaj kontroverzni reper jedan je od najpopularnijih i gde god da se pojavi napravi pravu pometnju.

Pljugica

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Pljugica

Iako je napustio čuveni duo Desingerica – Pljugica, kod njega nema stajanja i radi punom parom. Zbog svog specifičnog izgleda i smisla za humor žene lude za njim, ali je u intervjuu koji je dao našoj ekipi, sve šokirao.

Blic preporučuje

Pljugica

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Pljugica

– Nemam ženu iz snova, baš nemam. Ne interesuju me trenutno žene, samo dečaci – rekao je Bijelović i otkrio da li su mu nekada pisali muškarci:

– Pisao mi je jedan influenser, svi ga znaju. Uopšte nisam znao da je toliko poznat, mene je toliko sramota toga. Mi se vraćamo sa nekog nastupa i ja sedim na suvozačevom mestu, čačkam društvene mreže i on mi se javlja, odgovara mi na neki stori: „Hahaha ti si car…“, ja kao: „Hahaahah ljubi te brat“ i pošaljem „mišiće“, kako bih mu dao do znanja da ga ljubi brat, da ga ne ljubi dečkić, nego brat… Prolazi neko vreme, on upali onaj vanish mode i ja ga pitam zašto je to upalio… „Ma, ja to slučajno“, ja u fazonu: „Ma, dobro, nisam ja sisao vesla, pa ću ti poverovati da si slučajno upalio“… Onda mi stiže: „Dokle si stigao, kada ćeš kući i onda stiže fotka njegovih nogica u krevetu i poruka da je kod kuće“… A ja sedim sa svojom ekipom, otvaram poruku i ne verujem šta vidim.

Pljugica

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Pljugica

Ali tu nije kraj njegovim udvaračima:

– Imam jednog, ovo je najjača priča. Bio sam sa bivšom u jednom tržnom centru i ja čekam red da platim račun i prilazi mi neki lik mic po mic, koji me pita da se fotkamo i on kao kako ja volim tvoje pesme, ja kada čujem tvoj glas… I ja u fazonu ljubi te brat, ja po ramenu… Pita me gde sam kupio patikice, muva me sve u 200. U sledećem trenutku mi prilazi bivša devojka, ja joj očima pokazujem da me lik gnjavi i ona se naljuti na mene što sam ja pričao sa njim, kao kako si to dozvolio… Prolazi neko vreme, ja na Vračaru sedim sa drugarima i prilazi lik koji izgovara: „Ćao, šećeru, samo da ti se javim“… I svi u mene i digao mi je pritisak i ja ga pitam ko si ti i on kao: „Pa, kako se ne sećaš, mi smo u Galerijici pričali, je l’ se sećaš“, i svi su se smejali. Ja ga se setim, izblamirao me je na maks i od tada me svi zovu Šećeru – bio je iskren Pljugica, a ostatak intervjua možete pogledati u emisiji „Scena“ večeras od 23:20h na Blic televiziji.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE