Radio BalkanFox

Marija iz ‘MasterChefa’: Doris će biti najsretnija kad ispadnem

Napetost u kuhinji raste, a stres test, nakon kojeg će se jedan kandidat pozdraviti s MasterChefom, donosi nove izazove. Dok se neki bore s pritiskom, drugi su spremni pokazati svoje vještine pod stresom. Ovoga puta svoje vještine u kuhinji potvrdit će Ivana Božac i Moris Vareško, koji su u stres testu završili zbog loše organizacije vremena u zadnjem izazovu, Ljiljana Milovanović Ferenčić, Anamaria Šimićak, Marija Benjak te Iva Novosel koje su imale najlošije skuhana jela.

Petar Marić, koji će situaciju promatrati iz galerije, ne krije svoje mišljenje. 

Foto: Nova Tv

– Mislim da su u stres testu svi s razlogom. Loše se kuhalo, treba snositi posljedice i boriti se za opstanak – komentirat će Petar koji će s galerije ponovno dati podršku svojoj djevojci Anamariji koja će po drugi put za redom kuhati u stres testu.

– Dobro funkcioniram pod stresom ne paničarim, fokusiram se, tako da mislim da bi moglo biti dobro – kazat će Iva prije nego što otkrije što će njoj i ostalim kandidatima u ovom eliminirajući izazovu biti zadatak.

Marija u stres test dolazi s tetovažom krune na ruci. 

– Uvijek sam se osjećala manje vrijednom. Onda sam si obećala, ako prođem audiciju da ću napraviti malu krunu. Sad je došao taj pravi trenutak. Dečki su mi dali vrijedan savjet, da vrijedim više nego što sama mislim o sebi – objasnit će Marija. Tko će kome pomagati s galerije odlučit će papirići koje će izvlačiti kandidati u stres testu.

Foto: NOVA TV

– Bilo koga da izvučem, samo da nije Doris. Doris će biti najsretnija kad ja ispadnem. Ona već ima u glavi da ću ja ispasti. Sigurna sam u to tisuću posto – istaknut će Marija.

Večerašnji stres test odvijat će se u dvije faze. U prvoj će se testirati osjetila natjecatelja, pa će jedan po jedan prilaziti loncu i kušati, mirisati i proučavati jedno jelo. Sve sastojke koje osjete morat će zapisati na papir te će za to imati tri minute. U ovoj fazi netko od njih moći će osigurati prednost. U drugoj fazi morat će napraviti burek ili neki drugi oblik vučenog tijesta s punjenjem po izboru.

Foto: Nova Tv

Jedan natjecatelj napravit će kardinalnu grešku prilikom pripreme bureka, a tko će to biti ne propustite doznati u novoj epizodi MasterChefa.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE