Radio BalkanFox

Snežana Đurišić pevačica – Telegraf.rs

Poslednjih dana mnogo se piše o Snežani Đurišić, ali čuvena pevačica ne mari za tračeve, već se od njih „brani“ onako kako najbolje ume – pesmom.

Naime, estradna umetnica zakazala je već dva koncerta u MTS dvorani, za 13. i 14. oktobar, a njene fanove sigurno će obradovati i vest da će pred beogradskom publikom zapevati i 11. oktobra, i to u čast pokojnih legendi narodne muzike Merime Njegomir i Predraga Cuneta Gojkovića.

Snežana Đurišić Foto: TelegrafTv

Koncert iz serijala „Zvezde među zvezdama“ počeće u 20 sati u Centru za kulturu Vlada Divljan, a osim Snežane, Merimine i Cunetove najveće hitove zapevaće i Ana Bekuta, Oliver Njego, Danka Stojiljković, Ivan Milinković, Biljana Petković i Aleksandar Tirnanić. U muzici vrhunskih izvođača publika može da uživa po ceni od samo 1.500 dinara, a ulaznice se mogu kupiti na www.ticket.rs i na blagajni Centra.

semus Foto: Promo SEMUS

Sve učesnike pratiće Saborski orkestar pod upravom Zorana Vlajića, voditelj koncerta je Željko Stefanović, a ovog događaja ne bi bilo da se za to nije pobrinuo Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije (SEMUS), koji i na ovaj način čuva uspomenu na naše velikane, ali i pruža publici jedinstven muzički ugođaj.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE