Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za 9. oktobar

Uticaj retrogradnog Jupitera neće zaobići nijedan znak Zodijaka, spremite se na promene….

Dnevni horoskop za sredu 9. oktobra donosi nam retrogradni Jupiter koji će uticati na sve pripadnike Zodijaka.  Ovo ujedno označava i početak nove etape, te je idealno vreme da okrente novi list u životu. 

ovan.jpg

Shutterstock 

  Zahvaljujući dobro osmišljenom poslovnom potezu, ovaj dan vam može doneti finansijski uspeh. Prolazite kroz test fazu. Uprkos krizi poverenja, načinite prvi korak u pravcu poboljšanja komunikacije. Moguće je da ste loše spavali. Ukočenost i bolovi vas prate tokom celog dana.

bik.jpg

Shutterstock 

  Primena novih metoda u načinu na koji poslujete omogućiće vam da nadmašite konkurenciju. Bikove koji su u vezi očekuje poboljšanje odnosa s partnerom. Planirate zajedničko putovanje. Povedite računa o ishrani, veoma je važno da uvedete zdravije navike.

blizanci.jpg

Shutterstock 

  Ovaj dan doneće uspeh Blizancima koji se bave kreativnim zanimanjem ili nekom umetnošću. Porast popularnosti. Planirate zajedničko putovanje s partnerom. Vaš odnos se postepeno stabilizuje. Prilično ste rasejani. Potrebno je da se saberete i konstruktivnije usmerite svoju energiju.

rak.jpg

Shutterstock 

  Uspešno ćete rešiti jedan problem administrativnog tipa. Moguće je neočekivano poslovno putovanje. Rakovi koji su u vezi uživaju u izuzetno lepom i harmoničnom periodu s partnerom. Iskoristite maksimalno ovaj pozitivan dan i posvetite se dragim ljudima.

lav.jpg

Shutterstock 

  Ovaj dan donosi uspeh u uslužnim delatnostima, kao i u saradnji sa inostranstvom. Finansijski dobitak. Nalazite se u situaciji da obnovite vezu s bivšom ljubavi. Stara strast se ponovo probudila. Mogući problemi s kašljem. Pluća su vam osetljiva, podložni ste upali, pa i bronhitisu.

devica.jpg

Shutterstock 

  Danas ćete uspešno prevazići jedan nesporazum na poslu. Očekuje vas početak nove poslovne saradnje. Device koje su u vezi planiraju zajedničko putovanje s partnerom. Sledi period daljeg zbližavanja. Držite se dalje od stresnih situacija.

vaga.jpg

Shutterstock 

  Ovaj dan vam donosi uspeh u kreativnim zanimanjima, dizajnu i umetnosti. Očekuje vas porast popularnosti. Vage koje su u vezi planiraju zajedničko putovanje na neku egzotičnu destinaciju. Manji pad energije tokom drugog dela dana vam stvara neprijatnosti.

skorpija.jpg

Shutterstock 

  Vaš odnos s nekim kolegama prolazi kroz problematičan period. Moguće su spletke i manipulacije. Škorpije koje su u vezi prolaze kroz period pojačane strasti, ali i ljubomore. Unutrašnji nemiri vas muče, emocionalna nestabilnost loše utiče na vaše zdravlje.

strelac.jpg

Shutterstock 

  Ovaj dan vam može doneti nesporazume i nesuglasice s kolegama i nadređenima. Neophodan je kompromis. Ljubav na prvi pogled na nekoj zabavi može obeležiti ovaj dan. Početak burne veze. Odlično se osećate danas. Uživajte i opustite se!

jarac.jpg

Shutterstock 

  Reorganizacija u firmi u kojoj radite može vam doneti proširenje kruga dužnosti. Napredak na poslu. Vaš odnos s partnerom je ispunjen ljubavlju i pažnjom. Pad imuniteta vam stvara zdravstvene probleme. Potreban vam je zdraviji stil života.

vodolija.jpg

Shutterstock 

 Očekuje vas rad na novom projektu. Ovaj dan obeležiće pohvale zbog postignutih rezultata. Vodolije se danas mogu naći u iskušenju da se upuste u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Mogući problemi sa zglobovima, osetljivost nogu, posebno kolena.

ribe.jpg

Shutterstock 

  Poseban uspeh ovog dana očekuje Ribe koje se bave umetničkim ili nekim drugim kreativnim zanimanjem. Slobodne Ribe se mogu zaljubiti na prvi pogled u jednu fatalno privlačnu Devicu. Mogući su problemi vezani za urinarni trakt, skloni ste infekcijama.

Kurir televizija „ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE!“ Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN – utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE