Radio BalkanFox

Đina Džinović podelila snimak sa Azurne obale gde je posetila mamu Melinu: „Plava je u crnom, a crna u belom“



Zabava

Đina Džinović podelila snimak sa Azurne obale gde je posetila mamu Melinu: „Plava je u crnom, a crna u belom“

Poznata modna kreatorka Melina Galić povukla se iz javnosti nakon što je obelodanjeno da se razvodi od pevača Harisa Džinovića.

Đina, Melina

Foto: Milan Ilić, Instagram / Ringier

Đina, Melina

Melina se preselila na Azurnu obalu, baš kako bi bila daleko od celokupne halabuke koja je prati, a na društvenim mrežama nije aktivna.

Blic preporučuje

Đina, Melina, Haris

Foto: M. Ilić, Instagram / Ringier

Đina, Melina, Haris

Ipak, mnogi su uvereni da ju je ćerka Đina Džinović, koja ju je nedavno posetila u novom domu, snimila tokom vožnje automobilom, premda se ne može tvrditi da je reč o njoj jer joj se ne vidi lice.

– Plava je u crnom. Crna je u belom – kratko je poručila Đina, koja je pokazala i skupe restorane koje je posetila u Francuskoj i pozirala sa kesama iz šopinga.

Đinina objava

Foto: Instagram/djinadzinovic / screenshot

Đinina objava

„Bilo bi razmaženo da kažem da sam imala neuspehe“

Melina je nedavno otkrila koliko je zahtevno biti uspešna poslovna žena.

– Pa, ja mislim da je najzahtevnije biti neuspešna žena… (smeh) Ako malo razmislite… Kad imate uspeh u stvarima oko kojih se trudite i oko kojih radite, onda u tome uživate i sve se nekako množi. Ja nemam prava da se žalim, ja sam kroz život uvek prolazila lagano. Kad se poredim sa drugim ljudima, koji su krenuli iz minusa i prošli teška stanja, moram priznati da im zavidim na čvrstini i hrabrosti koju su rano dobili, ja to tek sad stičem. Bilo bi razmaženo da kažem da sam imala neuspehe. Lagano sam uvek prolazila i na tome sam jako zahvalna – rekla nam je bila Melina.

Melina

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Melina

„Brzo smo ušli u brak, zaleteli smo se“

– Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na kraju ispalo super… Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male – rekla je Melina jednom prilikom, pričajući o njihovom odnosu.

Priznala je da su prebrzo ušli u brak.

– Ne znam koliko je ljudi koji su se zaleteli tako kao mi, a da im je uspelo da funkcionišu dugo i dobro… Znate kako se kaže: „Blic brak, ekspres razvod“ – dodala je tada modna kreatorka.

Melina, Haris

Foto: Predrag Dedijer, Snežana Krstić / Ringier

Melina, Haris

VIDEO Melina Džinović o ćerki i poslu


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE