Radio BalkanFox

Stigao je retrogradni Jupiter! Saznajte kako će to uticati na vaš život

Jupiter, najsrećnija planeta, krenuo je danas svojim retrogradnim hodom i tim tempom će nastaviti do 4. februara 2025. godine.

Na tipičan način Blizanaca, tempo naših misli se ubrzava, ali pod Jupiterovom refleksivnom čarolijom, podstaknuti smo da zastanemo. Ovo retrogradnokretanje Jupitera nije vreme za ekspanziju ili jurnjavu za novim horizontima, već za duboko, intelektualno obračunavanje.

Pogrešna komunikacija

Stara verovanja, ali istrošeni obrasci mišljenja, izbijaju na površinu radi preispitivanja. Blizanci, vladar komunikacije, fokusiraju način na koji se povezujemo sa drugima – i sa samim sobom. Tokom ove retrogradnosti, pogrešne komunikacije mogu nastati, ne kao prepreke, već kao pozivi da se jasnije razume gde je naš unutrašnji dijalog zalutao.

Foto: Pixabay


 

 

Razgovori iz prošlosti dolaze na red

Možemo da preispitujemo priče koje smo ispričali, načine na koje smo se bavili znanjem i kako su naše intelektualne potrage služile ili ometale naš lični rast. To je kosmički poziv da se ponovo pogledaju razgovori iz prošlosti, da se preformulišu stare ideje, a možda čak i da se ponovo otkriju zaboravljena interesovanja.

Odbacivanje zastarelih shvatanja

Jupiter, tragalac za mudrošću, poziva nas ne samo da prikupimo činjenice, već i da pronađemo smisao u njima. Poput podizanja vela, pojavljuje se jasnoća i mami osećaj intelektualnog preporoda. Sa ovim novim shvatanjem, mi idemo napred, više ne opterećeni zastarelim shvatanjima, već obogaćeni širim, saosećajnijim pogledom na svet i naše mesto u njemu.

Jupiterov dar je sledeći: mudrost koju smo kultivisali u tišini sada postaje osnova za sledeće poglavlje našeg putovanja, jedno od autentičnog izražavanja, smislene komunikacije i ekspanzivnog rasta. 

Retrogradni Jupiter najviše će uticati na Blizance, Strelčeve, Device i Ribe.



Mesec rođenja određuje kakav ste ljubavnik! Ako imate partnera rođenog u aprilu dobili ste na lutriji

Horoskop

Mesec u kojem ste rođeni može odrediti mnoge vaše karakterne osobine, među kojima je i odgovor na pitanje koliko ste vešt ljubavnik.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE