Radio BalkanFox

da li je stvarno praktičan kao što se priča?

S dolaskom hladnijih dana, sigurno se pitate gde smestiti sve te jakne, mantile, torbe i aksesoare koji samo nagomilavaju nered u hodniku. Ako vam prostor postaje pretrpan i tražite praktično rešenje koje će vašem enterijeru doneti red i stil, imamo pravu stvar za vas – **metalni čiviluk** koji će uneti red u vaš dom. Pogledajte ga OVDE!

Stabilan, Čvrst i Praktičan

Ovaj čiviluk je dizajniran s naglaskom na stabilnost i izdržljivost. Postavite ga u hodnik, spavaću sobu ili kancelariju – gde god ga stavili, bićete impresionirani njegovom funkcionalnošću. Sa visinom od 170 cm i nogicama prečnika 40 cm, ovaj čiviluk može podneti mnogo više od običnih kaputa. Lako se prenosi iz prostorije u prostoriju, čime pruža dodatnu fleksibilnost u organizaciji.

Veliki kapacitet – 12 kuka

Sa 12 kuka, ovaj čiviluk nudi obilje prostora za sve vaše stvari – od kaputa i jakni do torbi, marama, šešira, kačketa i mnogih drugih aksesoara. Sve će biti na dohvat ruke, a potraga za omiljenim predmetima postaće prošlost. Korišćenjem ovog čiviluka ne samo da ćete osloboditi prostor, već će vaši hodnici i sobe izgledati urednije i organizovanije.

Ne propustite priliku da ga nabavite po specijalnoj ceni – poručite ga već danas putem OVDE ili pozovite broj 011/6 888 999.

metalni civiluk 1.jpg

Promo 

  Uklapa se u svaki stil

Ovaj čiviluk nije samo funkcionalan, već i estetski privlačan. Zahvaljujući jednostavnom, ali elegantnom dizajnu, lako se uklapa u svaki prostor, bilo da je vaš dom uređen u modernističkom, klasičnom ili eklektičnom stilu. Dostupan je u crnoj i beloj boji.

Savršen trenutak za kupovinu

Sada je savršeno vreme da obogatite prostor ovim praktičnim komadom po sniženoj ceni. U toku je **velika akcija**, pa možete nabaviti ovaj čiviluk po najpovoljnijoj ceni do sada. Iskoristite priliku i poručite ga odmah OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Unesite red u svoj dom na elegantan način!


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE