Radio BalkanFox

Modna lekcija Tijane Stoisavljević Milutinović koja važi svake jeseni

Ako želite da postignete look koji spaja eleganciju i suptilnost i izgledate aktuelno, jedna boja vam je neophodna u garderoberu tokom jesenje sezone.

Tijana Stoisavljević Milutinović na jednom gradskom događaju
Tijana Stoisavljević Milutinović na jednom gradskom događajufoto: M.M./ATAImages

Popularna voditeljka Tijana Stoisavljević Milutinović jedna je od poznatih devojaka koje će u svakoj prilici ostaviti utisak svojim stilom, a tako je bilo je prošle večeri u Beogradu.


Jedna od najlepših mladih dama na malim ekranima bila je među gošćama na proslavi jedne poznate parfimerije, a ona je ponovo odabrala autfit koji spaja praktičnost i eleganciju.


Već nekoliko sezona, kombinezone zamenjuju kompleti kao pouzdan način da se postigne efektan look, a Tijana je ovog puta odabrala vrlo interesantan spoj.

Ona je strpljivo pozirala u kropovanoj košulji šireg kroja, sa širokom kragnom i safari džepovima, dok poeban utisak ostavljaju širi 3/4 rukavi. Uz to je ponela zvonaste pantalone iste braon nijanse, model „na peglu“ koji je veoma popularan proteklih godina, a svemu je dodala svetlucave salonke.





1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

Voditeljka je svoje izdanje upotpunila torbom modne kuće Louis Vuitton, praktičnim i većim modelom Tournelle koji krase prepoznatljivi monogrami.

 

Tijana Stoisavljević Milutinović u braon kompletu
Tijana Stoisavljević Milutinović u braon kompletu foto: M.M./ATAImages

Braon za jesen – naravno!


Tokom jesenje sezone, zemljana paleta je nezaobilazna pri odabiru boja, a najpopularnija među njima je, bez sumnje, braon, koja se neizostavno u svim svojim nijansama vraća tokom oktobra.


Za jesen 2024. mnoge modne kuće su pripremile upravo braon komade kao ključne u kolekcijama, pa smo ih videli na revijama brendova Jil Sander, Saint Laurent, Philosophy di Lorenzo Serafini

 


Posebno su zastupljene čokoladne nijanse, od nežne boje mlečne čokolade kakvu je ponela srpska voditeljka do vrlo tamnih tonova poput kakao tabli, a sve čine da stajling dobije „vajb“ 90-ih, ali na minimalistički, nenametljiv i otmen način!

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE