Radio BalkanFox

Partner Snežane Đurišić imao je teške životne trenutke

Partner Snežane Đurišić imao je teške životne trenutke

Snežana Đurišić, diva narodne muzike, pre nekoliko dana snimljena je kako ispred aerodroma viče na svog dečka Vanju Miloševića. Partner Snežane Đurišić u tom momentu nije reagovao na pevačicin bes, a očigledno joj ništa nije ni zamerio, jer je juče on bio taj koji je dovezao na snimanje Zvezda Granda.

Partner Snežane Đurišić svet portal svetPartner Snežane Đurišić svet portal svet

Ata images

Kako tvrde oni koji ih poznaju, Snežana i Vanja od samog početka imaju veoma lepu vezu, bez turbulencija, pa su zbog toga svi i ostali iznenađeni prizorom sa aerodroma. Vanja je veoma lepo prihvatio pevačicinu decu i unuke, kao i oni njega. Isti je slučaj i sa Snežanom koja ima veoma lep odnos sa Vanjinim naslednicima.

Partner Snežane Đurišić pre nje vodio je momački život

Kada je Snežana upoznala Vanju, on je bio veoma iskren prema njoj i odmah joj je rekao da je posle razvoda od prve supruge, sa kojom je bio više od deset godina u braku, dobio još jedno dete sa devojkom koja studira. Milošević joj je priznao da se nakon razvoda prepustio čarima momačkog života, i počeo sve češće da izlazi. Tada je upoznao majku njegovog trećeg deteta, koja je mlađa od njega više od dvadeset godina – otkrio je izvor svojevremeno za pink.rs.

Partner Snežane Đurišić svet portal svetPartner Snežane Đurišić svet portal svet

Ata images

– Oni su se zabavljali skoro pola godine, a ta studentkinja, poreklom iz Kraljeva, videla je u Vanji dobru priliku. Vrlo brzo je zatrudnela s njim, ali njihova veza se ubrzo raspala. Ipak, on je rešio da prizna dete, dao mu je svoje prezime i pristao da plaća alimentaciju – ispričao je izvor blizak folk pevačici i njenom partneru jednom prilikom.

Snežana pomogla partneru u teškim trenucima?

Nije poznato da li je Snežana uplovila u vezu s Vanjom dok je njegova bivša partnerka bila trudna, ili ubrzo nakon njenog porođaja. Ono što se tada pisalo je da je doktor Milošević u tom trenutku bio u nezavidnoj finansijskoj situaciji, jer je alimentacija za bebu iznosila 80. 000 dinara, a imao je obavezu i prema deci iz prethodnog braka. Tada mu je, navodno, pevačica finansijski pomogla da prebrodi taj trenutni težak period.

Partner Snežane Đurišić svet portal svet Partner Snežane Đurišić svet portal svet

Ata images

Vanja je, kako je sam priznao, Snežanu oduvek smatrao prelepom ženom, a iako su se poznavali godinama, ljubav među njima se probudila tek prilikom susreta na promociji knjige Jelene Bačić Alimpić.

– Osvojio me je svojom neposrednošću, načinom udvaranja, koji je krajnje džentlmenski i muški, pristojan. Svojim izgledom, posle i pažnjom, kasnije se rodila ljubav i više nema problema. I traje, hvala Bogu. Ni jednog sekunda nije bio navalentan, ni bezobrazan, niti je navaljivao, ni u čemu nije preterivao – rekla je Snežana Đurišič jednom prilikom.

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES


Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE