Radio BalkanFox

Pevačica držala telo pokojnog sina u kući 2 meseca

Nakon smrti Lise Mari Prisli, njena ćerka Rajli završila je knjigu koju je pevačica pisala i otkrila mnoge pojedinosti o životu ćerke legendarnog Elvisa Prislija

Lisa Mari Prisli je u trenutku smrti pisala autobiografiju
Lisa Mari Prisli je u trenutku smrti pisala autobiografijufoto: NGRE / NEMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lisa Mari Prisli, američka pevačica i kompozitorka i ćerka čuvenog Elvisa Prislja, preminula je u januaru 2023. godine, a malo je poznato da je pre smrti počela da piše memoare.


Njih je sada završila njena ćerka Rajli Kio i objavila ih pod nazivom „Odavde do velike nepoznanice“, a knjiga sadrži mnogo šokantnih detalja o životu ćerke Prisile Prisli i kralja roka.


Lisa Mari osvrnula se na mnoge zanimljive epizode svog života, uključujući i misteriozni brak s Majklom Džeksonom, a otkrila je i bizaran podatak – da je u kući čuvala telo svog sina Bendžamina dva meseca nakon što je umro.

Bendžamin je oduzeo sebi život u 28. godini, a Lisa Mari je, kako je istakla u izjavi za medije tih dana, bila „potpuno slomljenog srca, neutešna i sasvim razorena“.

 

Lisa Mari Prisli sa sinom Bendžaminom Kiom
Lisa Mari Prisli sa sinom Bendžaminom Kiomfoto: lisampresley, Instagram

Zašto je Elvisova ćerka držala telo sina u kući dva meseca?


U svojim memoarima piše da je njegove ostatke držala na suvom ledu čak dva meseca, u spavaćoj sobi u gostinjskoj kući na svom imanju u Los Anđelesu.


U saveznoj državi Kalifornija ne postoji zakon po kom nekoga morate da odmah da sahranite – napisala je.


Rajli je u knjizi objasnila majčinu odluku time što je Lisa Mari želela „dovoljno vremena da se oprosti“ od svog sina, kao što je to učinila i sa svojim ocem Elvisom Prislijem.


Nakon muzičareve smrti, njegov otvoren kovčeg je držan na imanju „Grejslend“ dva dana, pre nego što je sahranjen.

 

Lisa Mari Prisli umrla je u januaru 2023. godine
Lisa Mari Prisli umrla je u januaru 2023. godinefoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dolazila bih do mesta gde je ležao u kočvegu samo da bih bila s njim, da bih mu dodirnula lice, uhvatila ga za ruku i pričala s njim – napisala je Lisa Mari. – Pitala sam ga: „Zašto se ovo dešava? Zašto ovo radiš?“


Ona je objasnila da nije znala šta da radi sa svom tugom koju je osećala, ali da joj j pomoglo to što je Elvisovo telo bilo u kući.


To što je moj tata bio u kući posle smrti je bilo neverovatno korisno jer sam mogla da provedem vreme i pričam s njim – dodala je.

 

BONUS VIDEO

Ivan Milinković izveo pesmu Elvisa Prislija

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE