Radio BalkanFox

Bjanka i Kanje se mazili na stepenicama

Ipak ništa od razvoda? Intimizirali se na pokretnim stepenicama, a ona bez gaćica, oslikao se svaki pedalj tela

Bjanka i Kanje razmenjuju nežnosti, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Početkom nedelje osvanula je vest da se razvode Kanje Vest i Bjanka Ćensori, a navodno je reper rekao svojim prijateljima da je podneo papire za razvod.

Snimci koji su osvanuli na mrežama objavljeni u ponedeljak to bi mogli da demantuju.

Na njima se vidi kako Kanje Vest i Bjanka Sensori uživaju u međusobnom društvu, a lepa crna se široko osmehuje, što ne radi često u javnosti.

Supružnici su se vozili pokretnim stepenicama u jednom tokijskom šoping centru, dok je Bjanka obe šake položila na Kanjeovo lice, smejući se i zaljubljeno ga gledajući. Nekoliko trenutaka kasnije, snimljeni su kako se drže za ruke dok idu ka jednoj prodavnici.

Bianka i Kanje u šetnji
Bianka i Kanje u šetnjifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Muzičar nosi belo od glave do pete, kao i njegova žena, ali je ona zapravo gotovo u potpunosti pokrivena, što je pravo iznenađenje kada se uzme u obzir njena sklonost ka provokativnim, golišavim izdanjima.

Razmenjivali nežnosti na stepenicama
Razmenjivali nežnosti na stepenicamafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No, to ne znači da je kombinacija bila manje izazovna: Bjanka je nosila bele, tesne helanke izrazito niskog struka koje su ocrtale svaku oblinu njenog tela i istakle njenu zaobljenu zadnjicu i ravan stomak. Izdanje je zaokružila belom, pripijenom bluzom i otkačenim krznenim čizmamam dužine do kolena.

Par se, inače, nije oglašavao o glasinama da je njihovoj ljubavi došao kraj, ali je verovatno najbolji demant to što su se pojavili zajedno u javnosti, mazeći se i deleći intimne dodire.

Podsetimo, spekulisalo se da su Bjanka i Kanje već neko vreme u nedoumici oko svog braka, te da je reper planirao da se razvedu i da se preseli u Tokio. Navodno se lepa manekenka čak i vratila u rodnu Australiju, kako bi tamo prebrodila ovaj „težak period“. No, čini se da su sve ove pretpostavke lažne i da su gospodin i gospođa Vest rešili da sačuvaju svoj odnos.


00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

(Espreso/blic žena/Prenela PV)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE