Radio BalkanFox

FILM DANA „Umri muški 4“

Umri muški 4

Foto: IMDB

 

 

21.05 RTS1

Umri muški 4

Džon Maklejn se udružuje s mladim hakerom da bi uhvatili sajber-teroristu Tomasa Gabrijela u Vašingtonu. Kada neko upadne u kompjutere Odeljenja za visokotehnološki kriminal Ef-Bi-Aja, direktor odluči da okupi sve hakere sposobne za tako nešto. Pošto je praznik, mnogi agenti nisu na poslu i zato posao poverava policiji. Džon Maklejn bi trebalo da ode po hakera po imenu Farel, ali tamo neko zapuca na njih dvojicu. Maklejn spasava Farela, ali neko ih prati… Uloge: Brus Vilis, Džastin Long, Timoti Olifant.

Uteha

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Uteha

Istražujući niz ubistava, FBI agenti Džo i Ketrin zbunjeni su ubicinom bizarnom metodom bezbolne smrti. Džo dovodi u pomoć starog prijatelja, penzionisanog doktora i vidovnjaka Džona. Uz Džonovu pomoć, agenti se sve više i više približavaju ubici, i postaje im sve jasnije da je i zločinac vidovit, i da je uvek jedan korak ispred vlasti. Uloge: Entoni Hopkins, Džefri Din Morgan, Kolin Farel.

Luckasti obućar

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Luckasti obućar

Maks popravlja obuću u porodičnoj radnji u Njujorku, živi prosečan život i razočaran je svakodnevicom. Jednog dana slučajno otkriva magičnu šivaću mašinu koja mu omogućava da uđe u kožu svojih kupaca, odnosno, da hoda u njihovim cipelama. Maks postaje neko drugi i vidi svet u sasvim drugačijem svetlu. Uloge: Adam Sendler, Stiv Bušemi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE