Radio BalkanFox

Marija Šerifović pevačica dijeta – Telegraf.rs

Marija Šerifović uspela je da smrša čak sedam kilograma za mesec dana pridržavajući se jednostavne dijete.

Kao i svi mi i poznate ličnosti su od „krvi i mesa“ i muče ih svakodnevni problemi kao i nas a jedan od njih su problemi sa kilogramima. Poznata pevačica odlučila je da gledaocima otkrije gostujući u jednoj emisiji kako je uspela da se reši viška koji joj je predstavljao problem i to vrlo jednostavno.

Naravno, ona nije radila ništa na svoju ruku već je odlučila da konsultuje nutricionistu a rezultati su odmah stigli.

Marija je detaljno opisala šta je jela u toku dana i čega se strogo pridržavala a zdrav doručak nije započinjala bez jednog napitka.

Pevačici su u studio doneli zeleni čaj koji je bogat sastojcima kao što je katehin i upravo oni podstiču mršavljenje i  tope masti. Nakon zdravog napitka, na red je došao doručak. Reč je o palenti koju možete da spremite sa vodom, a jedna kesica koštaće vas oko 160 dinara. Marija u palentu često doda nemasni sir.

– Doručkujem palentu, koja je daleko lepša kada se sprema na puteru, ali ja je pravim na vodi i sa njom konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće. Volim i ovsene pahuljice sa jabukom, kivijem, nekoliko badema, možete da dodate i suve šljive. Kriška zdravog hleba, koji ne jedem često, vrlo je ukusna uz ćureća prsa, salatu i paradajz – otkrila je Marija kako izgleda njen jelovnik.

Ona je dodala da za ručak uglavnom bira piletinu, svinjske krmenadle, biftek ili ribu.

(telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE