Radio BalkanFox

Zlatan Vidović progovorio o VLAŠKOJ MAGIUI, pa otkrio čega se najviše plaši!

Popularnog glumca Zlatana Vidovića uskoro ćemo gledati u novim projektima, a među njima je i dugo iščekivani nastavak „Crne svadbe“ koji stiže na program Superstar TV pred novogodišnjen praznike. U razgovoru za Republiku Vidović, koji će u ovoj seriji igrati jednu od glavnih uloga, priznao je da mu nije bilo baš svejedno da svakodnevno bude izložen „čudnim pričama“ i vlaškoj magiji.

Iako naglašava da nije sujeveran, Zlatan priznaje da određena doza straha ipak postoji.

Nisam se plašio na snimanju, ali bilo je zaista teško i sjajno iskustvo u isto vreme. Tu tumačim jednu od glavnih uloga, sveštenika Jovana, koji je predodređen za nešto mnogo više od onoga što on misli. To je čovek koji se bori sa svojim demonima, čovek koji traži svoj put u veri. Scenario za drugu sezonu je zaista odličan i produkcijski je druga sezona skočila mnogo više u odnosu na prvu, zbog većeg broja masovnih scena, statista, a i prate se dve vremenske linije – otkriva Vidović, pa na pitanje da li veruje u postojanje crne magije, ali i da li je sujeveren odgovara:

Republika

Foto: Firefly productions

„Crna svadba“

– Snimao sam i seriju „Pevačica“, koja se takođe bavi tom crnom i vlaškom magijom, tako da je ovo moj drugi put da se susrećem sa tim stvarima. Mogu vam reći da nije baš najprijatnije kada si često okružen tim. Čovek i ako veruje u to i ako ne veruje, to sigurno na podsvesnom nivou utiče na njega. Ako si okružen lepim stvarima, tebi će biti lepo, a dok si okružen čudnim i tebi će biti čudno. Utiče, ima nešto u tome sigurno. Uopšte nisam sujeveran, baš naprotiv ja sam realista i pragmatičan sam, ali kada si dugo u nekoj materiji, baviš se njome i proučavaš je, počinješ da veruješ da ima nečega – kaže glumac.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Uveliko snima film i mini-seriju „Biće novih leta“ u kojoj se suočio sa svojim najvećim strahom.

Jedan snimajući dan proveli smo na aerodromu u Surčinu i to u avionu. Prvi put sam osetio da sam slobodan u avionu i da nemam strah od leta kao i uvek. Po prvi put sam kao glumac bio u nekom objektu od kog imam fobiju. Ostalo je još samo da snimam na moru i da su ajkule oko mene. Sve svoje strahove pobeđujem uz glumu – ističe Vidović i dodaje da je za razliku od „Crne svadbe“ ovaj projekat „čistokrvna komedija“.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE