Radio BalkanFox

Novi imidž Bena Afleka – Najžena


 

Holivudski glumac, reditelj, scenarista i producent Ben Aflek (52) smatra se jednim od najpoželjnijih slavnih muškaraca svoje generacije, no čini se kako tokom razvoda od Dženifer Lopez želi da osveži svoj izgled, kako prenosi Daily Mail.

Naime, Aflek je pre nekoliko dana viđen u Kaliforniji u šetnji odeven u košulju i elegantne pantalone, a najviše pažnje privuklo je to što više nema sede dlake na bradi.

 

 

Sa sveže ofarbanom crnom bradom delovao je dobro raspoložen i ležerno šetao Santa Monikom, a paparacima je uspeo da izmami osmeh iako je poznato da im se inače ne raduje. Page Six se obratio Aflekovom PR-u u vezi s njegovim novim izgledom, ali još nije dobio odgovor.

„Ovo je mračan trenutak za njegove obožavateljke“, „Kakva hodajuća kriza srednjih godina“, „Reci mi da se razvodiš u 50-ima, a da mi ne kažeš da se razvodiš u 50-ima“, „Deo njegovog šarma u poslednje vreme godina je seda kosa, na šta ovo liči?“, „Uh, smešno izgleda“, samo su neki su od komentara obožavatelja.

Inače, nije prvi put da je Ben Aflek odlučio da ofarba bradu u crnu.

Podsećamo, Dženifer Lopez je letos podnela zahtev za razvod od Bena nakon dve godine braka, a uskoro bivši par od tada je viđen zajedno pa nije poznato u kakvom su trenutno odnosu. Razlog kraha ljubavi nije poznat, no šuška se da je Benu smetala prevelika medijska pažnja, dok je Dženifer uživala uz svetla reflektora. Navodno je nekoliko puta pokušala da se pomiri sa Benom, no on više ne vidi sreću s njom.

Bonus video:

 

 

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE